No na lekcjach nawalony siedzi czasami a szczególnie na zdalnych, gdzie może spokojnie spać na kanapie podczas lekcji.
Tak o swoim nauczycielu, nawet zwierzęta by się nie wyrażały. Wstyd mnie za was. Poniżej dna. Nic was zdalnie nie nauczyli. I dobrze, będziecie zamiatać ulicę.
Moim zdaniem, właśnie rozpoczęło się polowanie pisich mend społecznych na intratne stołeczki w Ostrowcu, bo wymiana ekipy tuz tuż i trzeba sobie umościć jakieś lokalne gniazdko. Trzeba pilnie śledzić wpisy na forum i reagować niezwłocznymi pozwami, gdzie trzeba.
Jednak trafione!!! Niestety, potencjalni kandydaci z pisią przeszłością nie mają najmniejszych szans na żadnym lepszym stanowisku. Pozostaje Komando Pefron, albo praca ciecia.
Miło mi cię poznać, ale nie musiałeś być wobec siebie aż tak krytyczny.
Poyeb że też dawniej nie było strajku kobiet
Słyszałem, że w PROVIDENCIE przyjmują i nie patrzą na skalaną przeszłość. Doświadczenie mile widziane, to zawsze można wrócić do korzeni.
Można też wreszcie wziąć za kołtun żonę - wieloletniego nieroba i pogonić do jakiejś prostej pracy nie wymagającej myślenia. Tu parę groszy, tam parę groszy i jakoś kredyty spłacicie.
Gościu z 18:01 ja opisuję tylko co widziałem i nie tylko ja. Że cię uczyli że nie można rozmawiać na jakikolwiek temat związany z nauczycielem za wszelką cenę to nie moja sprawa. Ale nie każdy nadaje się do tego zawodu i potrafi uczyć. To są tylko fakty, nikogo nie obrażam.
Niektórzy nie nadają się nawet do tego, aby pisać na forach, bo trzeba mieć choć śladową ilość mózgu, aby skutecznie manipulować. Koniecznie zrób sobie MR głowy i nie pisz więcej.
Zapewne w każdym środowisku są osoby lubiące się napić
Nawet gajowy bezradny lubi to jak miś miód,to inni nie mogą?
Poważni niby ludzie (elektorat PO) a pisze takie kalumnie. Nikt z PiS nie jest sygnalistą. Jak wam nie wstyd?
On chyba był w PO i robicie jemu antyreklamę. Wstyd mnie za taki elektorat. Wam nie? Oczerniać ludzi!