Słyszałem że ostatno pan Grygiel niźle się bawi xd
tak zwłaszcza granat ma wielką wiedzę umie np. rozmiar czcionki zmienić w wordzie napisać kilka bzdetnych programików w pascalu i asemblerze. albo przedyktować notatkę z neta do zeszytu. o gryglu różne rzeczy słyszałem- nie wiem nie uczył mnie, prawda jest wielu dobrych nauczycieli w thmie
ale granat do nich nie należy to du...który udaje cwaniaka i myśli że jak dosa zna to umie wszystko
Lepiej mieć informatyke z gryglem niż z kaleta. Kalety teksty typu " chlopak bo cie kopne w sranie" to do konca zycia bede pamietac. Nauczyciel pedagog powinien najpier nauczyć sie rozmawiac z uczniem i traktowac go z nalezytym szacunkiem a nie jak kaleta ze niby najmadrzejszy na swiecie. Ja wole Grygla bo on w zyciu nikogo nie skrzywdzil ocena.
działamy
Debil bez pojęcia
Debil bez pojęcia nic dodać nic ująć
Grygiel to jest kocur, grygiel znalazł sposób
Jak taka wypowiedź przeszła Tobie przez klawiaturę. Ja lubię g****ch, ale grzecznych. Ty niestety nie jesteś.
Grygiel nasz kochany profesor uwielbiający napoje wysokoprocentowe.
No na lekcjach nawalony siedzi czasami a szczególnie na zdalnych, gdzie może spokojnie spać na kanapie podczas lekcji.
Tak o swoim nauczycielu, nawet zwierzęta by się nie wyrażały. Wstyd mnie za was. Poniżej dna. Nic was zdalnie nie nauczyli. I dobrze, będziecie zamiatać ulicę.
Moim zdaniem, właśnie rozpoczęło się polowanie pisich mend społecznych na intratne stołeczki w Ostrowcu, bo wymiana ekipy tuz tuż i trzeba sobie umościć jakieś lokalne gniazdko. Trzeba pilnie śledzić wpisy na forum i reagować niezwłocznymi pozwami, gdzie trzeba.
Jednak trafione!!! Niestety, potencjalni kandydaci z pisią przeszłością nie mają najmniejszych szans na żadnym lepszym stanowisku. Pozostaje Komando Pefron, albo praca ciecia.
Gościu z 18:01 ja opisuję tylko co widziałem i nie tylko ja. Że cię uczyli że nie można rozmawiać na jakikolwiek temat związany z nauczycielem za wszelką cenę to nie moja sprawa. Ale nie każdy nadaje się do tego zawodu i potrafi uczyć. To są tylko fakty, nikogo nie obrażam.