i etykiety zapałczane i widokówki i rożne takie inne duperele
ja zbieram opakowania po kondomach,mam ich b.wiele.
acha, nie zbieram nic ale mam pasje swoje, swoje hobby, mam ostatnio - to mnie cieszy - ksiązki i kupuje je i dostaje od znajomych, mam ulubione czasopisma, te zostawiam, nie wyrzucam, mam muzyke, płyt tez dużo, słucham i czytam, mam hmmm jak by to powiedziec - rekodzieło artystyczne - ale na wesoło, bo artystką żadną nie jestem :) teraz jestem na etapie produkcji światecznych katrek, piórka i wstażeczki fruwaja mi po chałupie :) moi znajomi dostaną ode mnie takie osobiście wykonane kartki, więc co wieczór produkuje dwie :) a tak poza tym, mam - przypomniało mi sie - zbieram przeciez filizanki :) mam ich dużo, częśc poza domem niestety, bo nie mam w tej chwili ich gdzie trzymać:)
acha a Ty? zbierasz cos?
pozdr
Taaaaaaaaak.Zbieram smutne miny z pięknych twarzy.
to polowicznie masz duzo materialu-smutnych twarzy..nie wiem jak wyglada w zwiazku z uroda...
bardzo ciekawe.
pamietam jako dzieci zbieralismy dziewczyny:papierki po czekoladach, a chlopcy puszki po napojach..
zbieralismy historyjki z gum donald :) a te gumy to były najlepsze gumy na świecie!!! ale nie ma ich juz, bo zawierały szkodliwa substancje - dawno wycofane z porodukcji
a ja zbierałem tygodnik ;Piłka nożna; od marca 1995 do września 2007.miałem wszystkie numer obowiązkowa lektura za małolat to była a pózniej to już samo tak się jakoś uzbierało