Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kiełbasa!

Ilość postów: 4 | Odsłon: 2949 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Kiełbasa!”.
  • Kiełbasa!

    czy ktoś wie jak sie robi kiełbase ??? chce zrobic dobry wyrob na swieta.:)

    Gość_prosiaczek
    Zgłoś
    • Odp.: Kiełbasa!

      Człowieku masz internet,zapytaj znajomych,pomysl sam to nie boli niedługo ktos otworzy watek jak się wiaze buty albo jak sie myje podłoge.

      Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_konik polny
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

      Odp.: Kiełbasa!

      przyłączam się do tematu.

      Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

      Odp.: Kiełbasa!

      1 świnia

      zwój jelit

      1 kg słoniny

      kilka ząbków czosnku

      sól, pieprz do smaku

      Świnię "ciachamy" toporkiem albo podcinamy nożykiem. Odkrwamy mięcho i słoninę. Przepuszczamy przez maszynkę do mięsa. Dodajemy sól, pieprz i czonek do smaku. Napychamy w jelita. Gotujemy do miękkości. Rzucamy na wędzarnię. I kiełbaska gotowa! Smacznego ;)

      Gość_Helena Sałaganowa
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -