Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kocham cały czas to Miasto. Ale wspominam często lata 70-te lata mojej młodości.

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1410 | Najnowszy post
  • Kocham cały czas to Miasto. Ale wspominam często lata 70-te lata mojej młodości.

Podobny do wątku o latach 60- tych.

talar
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kocham cały czas to Miasto. Ale wspominam często lata 70-te lata mojej młodości.

Orkiestra w kryształowej na samo wspomnienie usmiecham sie .Same oryginały.Na klawiszach.pan.. na perkusji..R.Łezka się w oku kreci.

talar
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kocham cały czas to Miasto. Ale wspominam często lata 70-te lata mojej młodości.

Czasami wracam ale nie często

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

noo to byly czasy.. i ta kelnerka Zosia w Krysztalowej ktora pokazywala cyce po polnocy.. ciekawe co sie z nia teraz dzieje?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja moge powspominać lata 86,87,88,89 rok,też kryształową pamietam i placki po węgiersku pycha w tęczowej,słonko na dole teraz jest bar,fajne kelnerki,super było a teraz cisza o godzinie 17 w zime a o20 w lato

Gość_Renka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ludzie, nie przesadzajcie, wy nie kochacie tego miasta, tylko swoja mlodosc, chmurna i durna!

alice180
              Zgłoś
              Odpowiedz

Najwyrażniej nic o tym nie wiesz !

Urszula
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wasza jest chmurna i durna .Sam styl twojej wypowiedzi świadczy o tobie że jestes chmurna i durna.

Gość_wilk
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

My kochamy bo mamy za co przeżylismy piekna młodość wesołą,byliśmy sobie wtedy bardziej bliscy sobie niz wy teraz.Mieliśmy jakiś ideały.Mogliśmy się wzorowac na ludziach co sobą coś reprezentowali.Oni byli patriotami.Walczyli za Ojczyzne za wolność. To były nasze ideały. Macie wy takie?Wiec nie chrzań że nasza młodośc małolato była chmurna i durna.Widzimy jaka wasza jest!!

Gość_Talar
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Talar a może oni mają taką perspektywę startu w to lepsze życie,przez te "dawniejsze" ideały.Wydaje mi się,że trochę koloryzujesz te "piękne" czasy młodości :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

byc moze patosu jest w wypowiedziach talara ale wtedy ludzie byli sobie bardziej bliscy.Zycie było weselsze ,kazdy miał prace.Opieka lekarska była od stycznia do grudnia .Nie było kolejek do żadnych lekarzy .To sie nie liczy,.Sasiedzi znali sie wszyscy w bloku.Teraz mieszkacie w blokach i nie znacie sie w jednej klatce nie mówiąc o całym bloku.

Gość_grej
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a dlaczego mówisz "teraz mieszkacie" a skąd Ty o tym wiesz gdzie ktoś mieszkał?

owszem kiedyś wszyscy się znali i tu masz rację,bo rodowici ostrowiacy znali dziadka i znają prawnuka,Jeżeli dziadek był wysoce partyjny to według Ciebie w jakim przekonaniu wychowany został wnuk,prawnuk itd, ale przecież Ty to znasz tak jak i ja.Popatrz ilu szczęśliwców z tamtego okresu "dorobiło" się majątków,czy Ty należysz do nich? bo ja nie!

Gość_ostrowianka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem normalnym zjadaczem chleba /Antykomuch. ale to co napisałem to może nieprawda?dorób się teraz .Jak nie masz jak to sie kiedys mówiło "Dziadka w Partii Babki w ZMS-ie".Dorobisz się garba .Albo musisz kombinowac!

Gość_grej
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka