witam szukam dobrego lakiernika samochodowego jakies namiary moze macie pozdro
Dobry lakiernik jest w Częstocicach za muzeum uliczka w prawo ( niestety ulicy i nazwiska nie pamiętam wiem, że ma na imię Tomek) lakiernik super, samochód jak nowy, ale o terminie zapomnij - straszna dłuba!!!
Jeśli nie zależy Ci na czasie to znalazłem nr tel Tomek 508104043
Dariusz Grotek od ul. Kolejowej na teren dawnej huty. Solidny chłop
Ja też polecam Darka Grotka Sam robiłem u niego już kilka samochodów. Duży niebieski warsztat na Boernera koło PKP. Ceny przystępne facet miły i znający się na rzeczy.Polecam
Szybko, nie znaczy dobrze. Ja u Tomka robiłem kilka aut i zawsze byłem z niego bardzo zadowolony. Kiedyś, gdy Tomek nie miał czasu zrobiłem w innym warsztacie i to dopiero była chała nie dość że drogo to i długo, a lakier różnił się strasznie od oryginału. Dlatego uważam że lepiej poczekać dwa dni dłużej i żeby mieć wszystko super niż szybko i byle jak. Polecam Tomka z ul. Sadowej.
Darek Grotek jest dokładny i solidny. Pracuje na nowoczesnej autoramie tel.604 890 144
jedź do dawnego Opla na 11 listopada/samsonowicza tam zaj*****ie malują!!
to jest tam przed myjnia bezdotykowa ?
Bestcar - Orłowski ???
665545159 on ci dobrze i tanio zrobi autko
Omijać gościa z Szewny. Taki starszy pan dorywczo maluje autka - tandeciarz straszny. Straciłem tylko kase... i autko trzeba robic raz jeszcze.... Nie polecam
szczerze poklecam gościa w Oplu dawnym zaje*****e robią oraz w brzustowej(uliczka przed wjazdem do Cmielowa
W Brzóstowej gościu porażka, jak masz dużo nerwów i pragniesz czekac na samochód tygodniami to możesz tam wstawic.
Ale w Brzóstowie jest dwóch . Jeden naprzeciwko szkoły a drugi nieco niżej .
Polecam lakierników w Fiacie. Ceny są ciut wyższe, ale warte robocizny. Natomiast nie polecam lakiernika na Kolonii Robotniczej. W gadce jest super specem, a co do czego to samemu można tak zrobić:)
Polecam dobrego, dobrze znającego się lakiernika, blacharza i mechanika. Robię u niego samochody od lat!!! Pan Andrzej Przysiwek, zakład ma na końcu Bałtowskiej obok kościoła i przystanku. Brązowy płot. tel 511 123 642 41 2626364
Ja polecam lakiernika w Częstocicach za Muzeum jak się wiedzie na sam szczyt górki trzeba skręcić w prawo i 2 lub 3 dom od ulicy bardzo dobry lakiernik mi robił kilka elementów ze szczerego serca mogę polecić nr tel. gdzieś zagubiłem ale jak znajdę to podam