l
Ale w Brzóstowie jest dwóch . Jeden naprzeciwko szkoły a drugi nieco niżej .
Polecam dobrego, dobrze znającego się lakiernika, blacharza i mechanika. Robię u niego samochody od lat!!! Pan Andrzej Przysiwek, zakład ma na końcu Bałtowskiej obok kościoła i przystanku. Brązowy płot. tel 511 123 642 41 2626364
do Christian:A napisz mniej więcej jak się ceni bo ostatnio byłem u pewnego PS lakiernika .i za element chciał dokładnie360zł.Wiadomo,że za grosze nikt ci dobrze nie zrobi,ale nie przesadzajmy z cenami.
do Christiana : od kiedy syn christian pana Andrzeja Przysiwka naprawia u niego samochody jak jest w wieku 15 zamieszkując tam nie słyszałem takiej żenady a prawda jest taka wygórowane ceny jak z kosmosu , już nie jedni klienci się tam sparzyli ,a mechanik ten młody to naciągacz tylko udaje że jest mechanikiem. Wiem bo sam zostałem naciągnięty.
Przysiwek omijajcie z daleka nie polecam
nie polecam zakładu Andrzeja Przysiwka
grotek drogi drogi i jeszcze raz drogi.... niestety nowa rama do ciągnięcia nie mówi ze umie ją obsługiwac...a pozatym robota jaka wykonuje wcale nie jest dobra i na dodatek gada jak filozof... niestety ale nie polecam wg tego pana odcień koloru lakieru zależy od strony mieszania...
Ja też polecam pana Grotka z ul.Bernera
Tomek i dobry lakiernik ...ha ha. Do tej pory pamięta mojego Peugeota z przetartym dachem .
ZGADZAM SIE UMIEJETNOSCI P PRZYSIWKA Z KONCA BALTOWSKIEJ SA BARDZO MIZERNE
P.Przysiwek to w Gębie mocny. Gbór
Ja też się z tym zgadzam byłem kilka razy i ani razu mi nie schrzanił
Najlepszy jak dla mnie PAN z szewny na przeciwko krakowiaka
To ładnie dzwonisz te auta. Aż strach mnie ogarnia że mogę spotkać się z Tobą na ulicy. Pozdrawiam gościu z 14-09-2015r godz. 08;34
Odnawiam wątek ,kogo polecacie do zrobienia progów i nadkola w samochodzie , Ostrowiec lub okolice