polecam pana Darka Grotka koło stawów jak się na PKP jedzie, solidna robota, to prawda lubi pogadać ;)
To chyba najdroższy lakiernik w Ostrowcu i okolicy.
Jak kogoś stać to pewnie...
Mnie umiłował forda w dwuch kolorach i stwierdził że to wina mieszalni farb
GROTEK DAJCIE SPOKOJ LEPIEJ JECHAC DO KOGOS INNEGO CENY WALI KOSMOS
Ci lakiernicy,mechanicy samochodowi łaskę robią ,że są mechanikami.Karma się odwróci i niebawem oni będą prosić ludzi zeby zarobić na chleb,a nie robić łaskę za ludzi pieniądze.Przeginają i trzymają samochody kłamiąc po kilka miesiecy,bo ktos jest bez wyjścia.Karma wróci do nich.
Mam nadzieję że do ciebie tez wróci i również będziesz prosił
Nie ma za co,nie oszukuję,nie jestem cwaniakiem,bo cos potrafię.
Odnawiam wątek ,kogo polecacie do zrobienia progów i nadkola w samochodzie , Ostrowiec lub okolice
Wczoraj, 15:36 na ul. Denkowskiej jest zakład wstawia progi spawa i jest niedrogi
Gdzie dokładnie na denkowskiej , maluje też elementy samochodu ?
Mnie robil Kamil na Rzeczkach mala stluczke , kiedys mial zaklad w Milkowie ,to zlota raczka ja tak uwazam.
Dobry lakiernik nie potrzebuje reklamy. Ma tyle pracy że najbardziej to potrzebuje odpoczynku. Ja znam takiego. Jest bezkonkurencyjny na Ostrowiec i okolice.
Niepolecam lakiernika z Brzóstowy przy głównej drodze na Ćmielów odwalil manianę,a oczywiscie wszystko wyjdzie po czasie nieda się fuszery ukryć .Niewyczyścil elementów z korozji o co prosiłem...polożyl na rdzę szpachlę i pomalowal po poltora roku wszystko wyszlo zrobil sie wielki purchel na blotnikach z dwoch stron tam gdzie mial zabezpieczyć to przed malowaniem.Także gorąco go niepolecam lepiej jechac do kogos konkretnego pare groszy więcej zaplacić i mieć zrobione tak jak należy.A jeszcze niezalozyl dobrze uszczelki bo wyjmowal tylna szybę odstaje w dwoch miejscach w tej chwili po tej tandecie zrobil sie babel pod tylna szybą .Jeszcze cenowo sie podwyższyl nie tak jak sie ugadaliśmy.Własnie sam dzisiaj robię to co on mial zrobić i przypomnialo mi sie bo juz wczesniej mialem napisac o tej tandecie i fuszerce jaka odp lala.Tak oczyscil i umilowal mi nadkola że hej...Niepolecam uwazajcie jak coś