Witam. Mam 34 lata. Jestem doktorem ekonomii oraz zarządzania bankami komercyjnymi. Sporo czasu spędziłem poza Ostrowcem. Głównie w Warszawie. Obecnie jestem znów w moim rodzinnym mieście. Pragnę zapoznać dziewczyny w wieku 21 - 26 lat z Ostrowca. Koniecznie z nienaganną aparycją i bezpruderyjne dla mnie. Preferuję kobiety, które nie farbują włosów, nie malują paznokci na czerwono i koniecznie takie, które nie wpuszczają spodni w długie buty. Miło gdyby studiowała lub studia już ukończyła. Musi posiadać prawo jazdy i znać co najmniej język angielski w stopniu co najmniej żywym-komunikatywnym - to wymóg konieczny. Miło byłoby gdyby umiała gotować - ale nie kartoflankę i pierogi ale coś bardziej wyrafinowanego. Bardziej wysmakowanego i wyszukanego. Oferuję w zamian wiele więcej.
heh ja spełniam prawie wszystkie wymogi ale jestem dla ciebie za młoda :)życzę sukcesów poszukiwaniach:)
lachuen szybko wykształciłeś się
która młoda by takiego starego pierdziela chciała cha cha cha
no wlasnie.
czy wszystkie kobiety w ostrowcu wola takich po zawodowce?
Chłopie to forum a nie serwis randkowy ;-) Niby taki wykształcony a nie zauważa takich szczegółów :))))
to jest właśnie dziwne że z opisu wydajesz sie być dobrą partią a nikogo nie masz ale też ciekawe jakim jesteś człowiekiem
a o czym mozna na forum pisac? gdzie jest napisane, ze nie moge takowej informacji zamiescic?
jakie to szczegoly gosciu z 20.17?
chlopie wynos sie z tad!
tutaj laski wola kase a nie to co masz w glowie... niestety....
A tem pan ma coś w głowie, jesli zamieszcza takie ogłoszenie/??????
P
cha cha cha... komu trawy? za mała faza jak widzę
nie można uogólniać
mysle, ze juz zobaczylem caly Ostrowiec... Dziekuje. Nic sie nie zmienilo. Nadal ciemnogrod?
Ciemnogród dlatego, że Twój post wydał się komuś żenujący? Nie przesadzaj
tak lachuen idź już stad
przyjdź jak już będziesz tym doktorkiem z dużym workiem
umieszczając tu '' ogłoszenie matrymonialne'' mogłeś sie spodziewać krytyki więc nie miej do nikogo żalu i pretensji
Odrażające materialistki..
Prze takie kobiety jak wy płeć piękna traci swoje urok..
Przyjdzie taki dzień w życiu, że będziecie pragnąć założyć maskę na twarz by inni was nie zidentyfikowali..