Wymagania masz co najmniej nieprzeciętne. Dlaczego napisałeś o sobie tak niewiele? Jak wyglądasz, jakie masz hobby, co lubisz, co umiesz. Zareklamuj się w jakiś dostępny sposób, bo wyszedłeś na bufona,którego jedyną miarą człowieka jest wykształcenie i uległość wobec ciebie potencjalnej partnerki. To odstrasza. Dla mnie typowy narcyz mający innych za nic.
Przepraszam, ale tak cię odbieram.
preferujesz sex grupowy bo piszesz dziewczyny!
jak ty jesteś doktorem ekonomi, to ja jestem zastępcą ministra od spraw rekrutacji , chcesz ładne kobitki, to możemy się styknąć, proponuje "DERKO" 22.30
Jestem fajną sympatyczną dziewczyną. Skończyłam studia i pracuję w ostrowcu. Poszukuję miłości i przygód. Lubię podróże i gotowanie.
P.S. Jestem trochę nieśmiała.
Mama na imię Magda
Call 693271428, 500873584
:))) bravo zenia
Jestem rudam.Nie maluje włosów.Nosze dopasowane gumiaki i zawsze staram się mieć drelichy na obuwiu.Znam język angielski,posługuje się nim sprawnie i każdy mnie rozumie.Uwielbiam słowo Fack me nau.
Mam wykszłacenie wyższe łopatologiczne.Robię kurs rolniczy: knur w społeczeństwie miejskim (szukam obiektu do opisania w pracy)
Uwielbiam prace przy zwierzętach.Pazurów nie maluję,bo i po co mam naturalny kolor swojski po wyrzuceniu gnoju z obory.
Chętnie Cię poznam doktorku do wymienienia poglądów.
ruda,uwielbiam takie jak ty.Pieprzyc doktorka,umawiaj sie ze mna
Ruda podaj mu namiary, doktorek oczekuje na takie jak Ty.
Ruda podaj mu namiary, doktorek oczekuje na takie jak Ty.
Gość
info
,
Dziś, 17:22
,
odpowiedz
* Sieć: VectraNet.
* Przybliżone położenie: Polska; Ostrowiec Świętokrzyski.
Ty też czekasz vectro?
Gość
gościuz 16:53 chcesz być moim knurkiem?
I niewie jak po polsku pisać tel.błysnęłaś
Myślę że byłabym idealna kandydatką dla ciebie, panie doktorze-skończone studia magisterskie na prawie w Polsce i w Londynie, potrafię gotować właściwie tylko wyrafinowane i egzotyczne dania, znam biegle język angielski, nie wciągam spodni do kozaków (toż to profanacja!) no i brzydka tez nie jestem. Kurcze, tylko widzisz, nie mam tego prawa jazdy i nie łapię się w podany przez ciebie przedział wiekowy (mam troszkę więcej niż 26 lat)...szkoda no ale cóż, nie spełniam dwóch ważnych warunków to pewnie nic z tego nie będzie.
Także uważam, że byłabym godną przystawką do twego wizerunku. Lata nauki, studia magisterskie, języki również nie stanowią problemu. Kwalfikuję się nawet na przedział wiekowy, co prawda nie rozkminiam motywu z uosobieniem dziewczyny z polany (natural włosie, paznokietki), ale każdy ma swój fetish. Co do kulinarii- egzotycznie to mogę podać banana. Wstaw fotke i daj linka, to może pogadamy. Jak narazie stanowisz dla mnie cztery procent podniecenia, tudzież textem nie zachwyczasz.
Dziubaski :*
Kurcze, wiem że już pisałam ale z kolei ja szukam chłopaka. Szukam mężczyzny na poziomie (najlepiej z wykształceniem wyższym), ze znajomością angielskiego, z zamiłowaniem do niekonwencjonalnej kuchni (całego świata), człowieka kulturalnego, romantyka twardo stąpającego po ziemi, dbającego o siebie i swój wygląd-prawo jazdy nie jest warunkiem sine qua non. Nie masz jakiegoś kolegi który pasowałby do mojego opisu?
cały czas szukam...
a czemu szukasz tutaj?
Bo jestem inteligentny