Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Matura 2009

Ilość postów: 32 | Odsłon: 3237 | Najnowszy post
  • Matura 2009

CZESC WAM. ZNA KTOS LUDZI W OSTROWCU KTORZY PISZA PREZENTACJE MATURALNE? BARDZO PROSZE O NAMIARY JAKIES. BARDZO CHETNIE SKORZYSTAM Z POMOCY.

Gość_PROSZE
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Matura 2009

TO JEST NIE LEGALNE

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Matura 2009

To może daj sobie spokój z maturą skoro nawet tak głupiej rzeczy jak prezentacja maturalna nie umiesz napisać samodzielnie. A nie tak od razu na łatwiznę idziesz.

meg
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Zdawalam mature w tamtym roku i pisalam prace sama. Naprawde da sie to zrobic. Nawet jak sie nauczysz tej pracy ktora ci ktos napisze nauczyciele moga cie łatwo zagiac na czyms. U nas w szkole nauczycielka udowodnila chlopakowi ze nie pisal swojej pracy... no i matura nie zdana;]

monika_ostr7
      Zgłoś
      Odpowiedz

dzizus... żeby do Matury pomocy szukać. Wstyd.

Lepiej nie podchodź jak nie dajesz sobie rady.

Gość_p
        Zgłoś
        Odpowiedz

dobre, ciekawe jak gosc czy napisal cos czy nie?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Czy on nie jasno się wyraził on chce skorzystać z pomocy a nie żeby mu ktoś napisał cała prezentację, po czyimś okiem mógłby to sam zrobić ale pewnie nie wie jak się za to zabrać.

Gość_Kika
            Zgłoś
            Odpowiedz

LUDZIE JA CHCE TYLKO SIE PORADZIC A NIE CHCE BY KTOS ODWALAL ZA MNIE CALA ROBOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROUMIENIEM,BO NAPRAWDE MNIE ZASTANAWIA JAK WY ZDALISCIE TE MATURY!!!!!!!!!!!!!!!! KIKA MA RACJE-)

Gość_PROSZE
              Zgłoś
              Odpowiedz

proś a będzie Ci dane, ja nie umiem pomóc, moze ktos inny, mam tylko podstawówke i mi dobrze z tym, bo mam kase od taty

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ty się naucz pisać jaśniej: piszesz o ludziach którzy piszą prace maturalne, więc ciekawe o jaką pomoc z ich strony Ci chodzi. Poza tym nie tłumacz się teraz głupio. Jakbyś się chciała tylko poradzić to byś wśród znajomych pytała, a nie szukała "profesjonalistów" od pisania prac.

Wiele jest takich pytań na forach internetowych - jak podejść do tematu czy coś, i ludzie sobie nawzajem radzą, i to konkretnie, ale sory, szukanie ludzi od pisania prac to jakaś pomyłka...

pozdro i więcej ambicji życzę

meg
                Zgłoś
                Odpowiedz

aha i od radzenia to nauczyciela masz, po to on tam siedzi w tej szkole Twojej żeby uczniom pomagać. Na pewno od niego uzyskasz pomoc, a nie od razu od "ludzi piszących prezentacje maturalne"

meg
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Meg ale guzik cie to powinno obchodzić.Padło pytanie i powinna być odpowiedź a ty znów umoralniasz. Nigdy tu dobrze nie będzie jak tylu mądralińskich będzie.

Znowu ktoś próbuje wywołac kłótnie

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

DOBRZE OKI WIECEJ RAZY TU NIE NAPISZE I POSZARGAM WAM OPINIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACHA DZIEKUJE TYM CO MNIE ZROZUMIELI-)

Gość_PROSZE
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A miej te opinie ich gdzieś :) Ja bym pomogła ale nie wiem na czym na prezentacja polega bo ja zdawałam starą maturę.

Gość_Kika
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

"PROSZE", przejrzyj dokładnie treść ogłoszeń na "ostrowiecnr1".

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A i owszem - moralizuję, choć nie powinnam. I rzeczywiście - guzik mnie obchodzi ten konkretny przypadek.

Ale wkurze mnie że tak wygląda zdawanie matury, że ktoś inny ją pisze, żeby ktoś inny miał "gotowca".

Nazywajmy rzeczy po imieniu - to jest zwyczajne oszustwo i nieuczciwość, a w dodatku jest to nielegalne.

Życzę miłego szargania nam opinii i sie już zamykam:)))

meg
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dokładnie tak, cwaniactwo to świadectwo cwaniaka, szargaj sobie co tam chcesz, wiedz jedno - siebie szargasz a nie nas

swoja droga, pogadaj z rodzicami, moze jakies korki z danego przedmiotu? to powinno pomoc najlepiej, nauczyciel wyjasni co i jak, bedziesz mogł napisac sam i miec potem z głowy i spokojne sumienie, pozdr

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

KOCJUSZ I MEG - JESTESCIE TACY CWANI A MALO WIECIE . WYMADRZACIE SIE PRZED MONITOREM-CWANIACZKI.SPOTKAJCIE SIE SAM NA SAM ZE MNA ,CIEKAWE CZY BEDZIECIE MI MIELI TYLE DO POWIEDZENIA. WKUR....MNIE TACY LUDZIE. DZIECI NEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_PROSZE
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -