Sprzeczne Z zasadmai forum na strone animals ten shit!!!
witam rodzinka a dokładnie 4 osoby chcą mi przepisać darowizną działkę o wartości 54tyś. ile by wyniosło przepisanie u notariusza
Ile wynoszą opłaty u notariusza od darowizny mieszkania ? Wartość 120 tys.
3 tys.to za dwa mieszkania, byłem dzisiaj u p. notariusz na Siennieńskiej i wyliczyła nie całe 1300 + wpis do księgi 200.
Zrzeczenie i odrzucenie spadku u kogo najlepiej i jaka cena?
Zna ktos notariusza do ktorego mozna udac sie aby zrzec sie spadku?
Czy mogę prosić numer komorkowy do Pani Kowalskiej? Nie.można dodzwonić się na stacjonarny
Witam. Ostrowieccy notariusze traktują klienta z góry, a poziom kultury osobistej pozostawia wiele do życzenia. Pani Lidia Włodarczyk wita petentów urwaną klamką w drzwiach , z góry wyjaśnia znaczenie słowa parafka i taktuje kupującego jak złodzieja, strasząc sądem i komornikiem jeśli w podanym w akcie terminie nie przekaże sprzedającemu należności. Ponadto podczs rozmowy z petentem odbiera telefony od córki i rozmawia z nią o zakupach jakby w gabinecie była sama. Pani notariusz przyjmuje petentów z ulicy, a umówieni na konkretną godzinę petenci muszą czekać i nawet słowa przepraszam nie usłyszą.Wyższy poziom kultury prezentują babcie klozetowe niż ta pani.Porażka. Szkoda czasu i nerwów na tego notariusza.
A ja NIE POLECAM notariusza na placu Wolności - rachunek zawyżony ze względu na dużą ilość zbytecznych kopii dokumentów (zasugerowaną przez panią notariusz), niemiłą atmosferę podczas spotkania - traktowanie klienta "z góry".