3 tys.to za dwa mieszkania, byłem dzisiaj u p. notariusz na Siennieńskiej i wyliczyła nie całe 1300 + wpis do księgi 200.
Zrzeczenie i odrzucenie spadku u kogo najlepiej i jaka cena?
Zna ktos notariusza do ktorego mozna udac sie aby zrzec sie spadku?
Pani Wanda Kowalska szczerze polecam , byłem u 5u innych notariuszek i żadna nie chciała przyjąć. Najgorzej wspominam Panią Pyrżak, trochę ordynarna.
Czy mogę prosić numer komorkowy do Pani Kowalskiej? Nie.można dodzwonić się na stacjonarny
Szerokim łukiem! Chaotyczna, niedokladna, nie kompetentna. Nie złożyła odpowiedniego dokumentu do ksiąg wieczystych, po czym wypięła się na straszą kobietę i ta musiała raz jeszcze wnosić opłatę za błąd tamtej pani notariusz Kowalskiej.
07:59 należy wnieść skargę do okręgowej rady notarialnej. Notariusz to zawód wymagający dochowania szczególnej dbałości.
No ciekawe, ze tak po 4 latach ktoś przypomina sobie o notariusz Kowalskiej, aby dokonać dwóch wpisów: jeden- negatywna opinia a drugi porada co zrobić . Śmieszne. Komu mściwemu wymówiła posłuszeństwo ?
09:26 porada jest uniwersalna, dotyczy wszelkich sytuacji, gdy klient ma uzasadnione podejrzenie, że przedstawiciel zawodu prawniczego nie dotrzymał należytej staranności. Nieuzasadnione zarzuty rada oddala.
Gościu 12:58 wątek jest odświeżony po 4 latach (ostatni wpis 12.09.2015) postem z wczoraj 07:59. Przypadek?
13:17 odpowiedź, co może zrobić niezadowolony klient jest zwyczajnie informacją.
może się okazało, że po tych latach ktoś wcześniej nie dopilnował obowiązków. Ja np. po 7-8 latach dowiedziałem się, że garaż który kupiłem nie jest odebrany. O czym notariusz nie raczył wspomnieć. Przy czym inni wymagają nawet takich dokumentów przed transakcją. Także tego
odrzucenie spadku robiłam u pani Lidii Włodarczyk na Rynku, bezproblemowo- coś ponad 200 zł płaciłam za dwie osoby odrzucające spadek.
Ile bierze teraz notariusz ?mieszkanie za ok 140 tys? I u kogo najtaniej?