przy wątkach o MPK wyjaśniłem
Kost, odpisze ci na tym wątku, bo ten jest bardziej adekwatny do naszej rozmowy.
Masz moje poparcie w tym, aby osoby ZALOGOWANE mogły korzystać w pełni z forum, czyli : zakładac wątki, dodawać posty a także ogłoszenia.Tak jak kiedyś napisałam anonimowość uważam za tchórzostwo i tego zdania nie zmienie, choćby mieli mnie zlinczować na naszym marmurowym, szarym Rynku:).Jesteście TUTAJ długo,Wam łatwiej ocenić to, co się tutaj dzieje.Admin powinien brać pod uwagę sugestie " starych" forumowiczów. Dlaczego tego nie robi? Trudno powiedzieć.Nie zauważyłam, aby ktoś kogoś wyzywał, ubliżał.A to,że czasem dyskusją schodzi na ostrzejsze tory, to chyba świadczy o tym, że mamy coś do powiedzenia.FORUM OD TEGO JEST żeby pogadać, wygadać się, wymienić poglądy i opinie.
tzn nick jest w pewnym stopniu tez anonimowy jest tylko tym,że wiem z nicka ,ze zwracam się do tej samej osoby .Założeniem strony było było coś w rodzaju naszej klasy .Księga Ostrowiaków miała służyć do kontaktów z ludźmi którzy po latach chca sie spotkać odszukać dlatego wielu wpisało swoje prawdziwe nazwiska i więcej danych.Po dopuszczeniu i rozkręceniu się strony wielu jako goście zaczęło ubliżać podawać fałszywe oskarżenia do osób z podanymi danym...mnie zarzucono gejostwo itp wyzwiska w rodzaju ch....A rejestracja od początku gdyby była prowadzona trochę inaczej w dużej mierze by ograniczyła takie poczynania niesfornych...rejestracja przez emaila link zwrotny ogranicza w jakimś stopniu owszem do końca nikt nie jest w stanie sprawdzić prawdziwość moich danych ale IP komputera email i nick nie pozwolił by w dużym stopniu rejestrowanie się tej samej osoby na stronę.Przeciętny internauta nie jest tak bystry by obejść wszystkie zabezpieczenia.
Jakie sprawy zrozumiec Aneto? Bo nie rozumiem o czym piszesz.
Czasy sie zmieniaja,ludzie tez .Coraz więcej kompleksów ,brak wyluzowania,żarcie się jednego z drugim o byle co ,podawanie do sądów za nazwanie pedałem.Kiedys sąsiad sąsiada wyzwał od chu..jów,dali sobie po ryju i na drugi dzień szli razem po piwko.Teraz na pewno odbyłoby sie kilka spraw w sądzie,wysokie wyroki itp.itd.Urząd Cenzury prawdopodobnie padł lecz w ludzkich umysłach cenzura się rozrosła do gigantycznych rozmiarów.Pedał to gej,lub kochający inaczej ,idiota to myślący inaczej itp. Wszystkie anomalia określa się słowem "inaczej".Ludzie boją sie wyrażać swoje myśli,bacząc na wypowiadane słowa.Nie można publicznie chwalic np.Hitlera ,ale można chwalić np.BUSHA.JAKA TO RÓŻNICA MIĘDZY NIMI ?Obydwaj byli mordercami.Różnica tylko taka ,że jeden mordował dla faszyzmu a drugi dla jakże modnej teraz demokracji
anty wszystko się zgadza tyle ,że jakieś tam "normy" ująłem to w cudzysłowie powinny obowiązywać bynajmniej tak się wydaje.Przykład Hitlera i Busha tu akurat za oboma nie przepadam.Danego osobnika przypasowujemy do danej chwili to samo można powiedzieć o Jaruzelskim i Tusku itd itp.Choć moim zdaniem Tusk tez nie zasługuje na piedestał..po prostu gra swoją role jak mu muzyka gra.Jeśli było do koryta wszystko cacy teraz cuda i cuda ...i gnębienie ludzi ale innym to odpowiada........
Byłem w Londynie ,kiedy Mr.Tusk przyjechał na spotkanie z Polakami.Wrrracajcie,wrrracajcie -warczał,Ojczyzna czeka na Was.Różowa przyszłość,nowe szanse,głosujcie na mnie ,ja wAM WSZYSTKO ZAPEWNIĘ.Wróciłem i widzę ten sam marazm i zastój co kiedyś.Dla młodych jakie tutaj są szanse?Ja jestem juz stary troche i wku...rwiony na siebie ,żem cymbała posłuchał