Bardzo często jadam w Da Grasso (Ostatni raz jakieś 3 miesiące temu w ostrowieckiej)
i muszę powiedzieć, że ta z Ostrowca Św jest naprawdę pyszna. Przyjedźcie spróbować tą w Przemyślu to się za głowę złapiecie, nie wiedziałem, że można tyle wyrobu seropodobnego napakować. Spakowała jak ciepła parafina
z da grasso na żabiej nigdy nie trafiła mi się zakalcowata[a w innych pizzeriach tak], ciasto jest dobre w porównaniu z innymi, mi tam pizza smakuje
To widocznie mam pecha czy to zabia czy radwana zawsze jest jakis problem jak nie spalona to skladniki pomylone to znow spalona albo sera nawalone ze sie zjesc nie da bo wszystko surowe
ja ze dwa razy tam jadłam, i nigdy wiecej. Zamiast kabanoska wrzucają jakąs zwyczajną kiełbase, bardzo tłustą i z grudami. To nawet nie leżało koło kabanosa. Ponadto przekroili ją na 4 podłużne częsci. Pani usiłowała mi wmówić że "to" jest kabanoskiem.
co joker to joker, ale ostatnio zaluja sera, kryzys
Ja zamawiam na Żabiej na wynos, czekam parę minut i odbieram osobiście[nie na dowóz] może dlatego się starają i robią dobrze;))) nie wiem ale mi tam pizza smakuje, raz tylko była jakaś taka nie słona...
pizzaria da grassoo to naprwde pizzeria bez przyszlosci naciaganie ludzi na te mongolskie jedzienie amerykanskie morozna pizza za 21zl bez sensu albo ich chamburgery haha zeberka ktore nawet nie maja smaku i wygladu pies by tego nie ruszyl a co mowic czlowiek.. az tak wam nie skzoda kasy na t jedzenie ktore jest ochydne ..