Publiczne Gimnazjum nr 3 - co o nim sądzicie? Czy może dziecko kogoś z Was uczęszcza do tej szkoły?
Kilka lat temu chodziłam do tego gimnazjum;) świetne miejsce i nadal je odwiedzam. Poza tym nauczyciele bardzo fajni, wymagający ale i mili dla ucznia:D
Może kiedys było dobre,teraz odradzam,chodzi tam mój syn.Wiekszośc nauczycieli ,to chyba tylko po to przychodzi,żeby odbębnic godziny ,nic nie tlumaczą tylko dyktują a potem pytają .Uczniowie nic nie rozumieją .A ponad wszystko góruje pani od polskiego i chemi.Od chemi pisze reakcje na tablicy ,a potem robi klasówki.Nawet najlepsi uczniowie maja problemy z chemią .Naprawdę nie polecam.Zastanówcie się póki,poślecie swoje dzieciaki tam do gimnazjum.Mój syn jest w trzeciej klasie i teraz bardzu żałuje ,że tam poszedł.Chciałbyc ze swoim kolegą
Też tam chodziłam. Są różni nauczyciele ale pani od matematyki była super. Sroga ale i fajna i dobra nauczycielka;))
Jestem absolwentką tego gimnazjum.
Moim zdaniem bardzo dobre .
Nauczyciele owszem są różni, ale większość naprawdę potrafi nauczyć... i potem w średniej szkole z górki. Często je odwiedzam;)Osobiście polecam;)
Pozdrawiam.
Bardzo miło wspominam tą szkołę :) Nauczyciele są jednocześnie sympatyczni, wyluzowani (niektórzy nawet bardzo :D), a oprócz tego potrafią przekazac wiedzę. Na niektóre lekcje chodziłam z ogromną przyjemnością :)
Języka polskiego uczył cię chyba ignorant: piszę się "tę". Poza tym, wyluzowane to może byc np. sznurowadło...
pg3 najlepsze w Polsce jest najlepsze w Polsce jest a pani Beata Kiliańska jest najlepsza!!!!
Pani Beata Kiljańska, nauczycielka biologii jest bardzo dobrym pedagogiem i bardzo sympatyczną osobą prywatnie.
Zgadzam się. Pani Beata Kiljańska to wspaniały nauczyciel i bardzo dobry człowiek. Pomaga i szanuje uczniów.
A ja mam złe zdanie o PG3. Tyle i aż tyle. PG2 lub PG1 to najlepsze gimnazja.
"nauczyciele sympatyczni i wyluzowani" napisał(a)Chaotycznie.
Sympatyczny i wyluzowany to może być znajomy, kumpel. Nauczyciel powinien spełniać rolę do jakiej został powołany. Powinien przekazywać po pierwsze wiedzę, po drugie wiedzę i po trzecie wiedzę.
Tylko i wyłącznie PG 3, Nauczyciele super, wymagający i w większości sprawiedliwi.A szkoła po prostu zmienia sie w oczach: piękne sale, nowe meble, na ścianach plazmy, tablice multimedialne, rzutniki i różne nowoczesne bajery. Każda pracownia z nowiutkim komputerem, nowiutkie łazienki, są nawet windy dla niepełnosprawnych, a niedługo w szatni zamontują szafki dla każdego ucznia. No a boiska sportowe, po prostu bajka. Przyjdźcie i sami zobaczcie... tylko i wyłącznie PG 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!