apsolwentką ... świetna reklama ,nic dodac nic ująć...
Chodzilem do PG3 ale strasznie zle sie tam uczylem, ledwo przechodzilem z klasy do klasy, wiec ciezko mi cos powiedziec o poziomie, teraz studiuje w informatyke na UW, ale to raczej nie zasluga pg3 a tylko i wylacznie moja.
ja chodze do pg 3 skola jest fajna dobrze wyposarzona m.in. tablice multimedialne ktore bardzo przydaja sie w naszych lekcjach fajni nauchycile choc czasem bardzo wymagajacy ale to chyba dobrze :) polecam !
Ale chyba słowników ortograficznych nie ma w bibliotece, choć takie dobre wyposażenie.
co bo ktoś napisał z błędami to jest dziecko uczące się jeszcze gościu fiki !
Dziecko uczące się w gimnazjum powinno już wiedzieć jak pisać słowo wyposażenie i na dodatek znać zasadę ortograficzną. Chyba że jest to dziecko uczące się mało lub wcale. :) Albo nie ma słownika na wyposażeniu.
oj, PG3 to były czasy, jakie wspomnienia. najmilej wspominam moja wychowawczynie, wspaniałą polonistkę, ciekawe dyskusje, żarty i te oczy
A czym mogę spytać kim była Twoja wychowawczyni ? :)
super gimnazjum! Pani Kiljańska, Piotrowska dzieki nim chciało sie tam chodzić!
Dla mnie chemia z panią Rej była istnym horrorem, reszta nauczycieli w porządku, szczególnie pani Szmyd i cudowna nauczycielka polskiego, pani Bek! Żal tylko patrzeć na te wymalowane gładzią szpachlową małolaty...
nie spotkałam tak życzliwej osoby jak pani PIERŚCIŃSKA, do tego naprawdę mądrej, choć tak młodej. Moja córka słusznie ją wychwalała. Była bardzo zaangażowana, choć nie była wychowawczynią klasy mojej córki. wiele robiła dla dzieci i wiem, że działa tak dalej. Wspaniała osoba, zasługuje na najwyższą ocenę.
Niestety co do innych nauczycieli nie mogę powiedzieć tego samego. Żenujący poziom niektórzy prezentowali w rozmowie z rodzicami, żadnego doświadczenia jako pedagodzy. Większość jednak to średniacy.
pani Szmyd jest w porządku???!!!! Najlepsza nauczycielka nooo ludzie. Bez komentarza. Tyle w Temacie.
Publiczne gimnazjum nr 3 moim zdaniem to najlepsze gimnazjum jeśli chodzi o atmosfere i pomoc uczniom. Jedyne co mogę zarzucić to woźne które nie pilnują do końca szatni wręcz obijają się lub siedzą w swoim kantorku , zdarzają się kradzieże podręczników i ogólne otwieranie wręcz wyrywanie zawiasów przez ucznów.
Skoro takie super gimnazjum to skąd kradzieże , otwieranie szafek?
skoro takie dobre gimnazjum, to popatrzmy na tegoroczne wyniki egzaminów, chyba coś tam się dzieje; a ci uczniowie na dyskotekach, do których przyjeżdża policja? a te wytapetowane lalunie/małolaty; a ci uczniowie całymi tabunami stojący pod Lidlem? i to nie przez 5-10 minut, gdy przerwa w szkole, tylko po nawet 30 minut (robią zakupy/ i potem stoją przed wejściem do Lidla), gdzie opieka nad nimi? wiele by się napisało ...
hejka dystotek u nas to już dawno n ie było i policji też
hahhaha. Śmieszne, ja chodzie do PG 3 , nigdy nie przyjechała policja pod szkołę , dziewczyny w każdym gimnazjum się malują, pod lidlem stoja bo są głodni. Opieka jest wszędzie na każdym holu stoją po dwa nauczyciele . Napewno Pan/Pani nie zna całej prawdy na temat tego gimnazjum ;)