Znam ludzi z tego pg. Znałam ich jak tam szli po podstawówce i byli normalni. 3 lata w ,,3'' i oni z normalnością nic wspólnego nie mają. Kto był patologią to nią pozostał o gorsze kto nie był zmarnował się, a dzieciaki grona pedagogicznego to już w ogóle kompletna porażka. Sami ,,genialni'' z nierealnym podejściem. Mówią, że dzieci nauczycieli mają kompleks rodziców. I w tym przypadku to się sprawdza. Nie znam normalnej osoby która ma rodzica nauczyciela. A z podejściem pg 3 to już kompletnie ,,młodzi szaleni pedagodzy'' w wykonaniu uczniów
Kradzieże jak wyżej napisałam są poprzez nie upilnowane szatnie przez woźne. Ludzi jest mnóstwo, w każdej szkole jest jakiś bandzior. Tak na prawde są ludzie i ludziska
Już pg3 od 3 lat nie robi dyskotek, jedynie tylko raz w roku pod koniec 3 klasy bale. Uczestniczyłam w takim balu było kulturalnie i nic się nie działo przede wszystkim żadnej policji nie było
Najbardziej zepsuta młodzież tam to dzieciaki nauczycieli bo myślą że im wszytko wolno bo zadają się z chuliganami i sami się nimi stają tylko że po przeciętnego chuligana na dyskotekę policje naślą a dzieciaków pedagogów mają zawsze pod ochroną.
no gościu teraz to zawaliłeś skończyłem to gimnazjum jako dziecko nauczycielskie i nic takiego nie było i "ze mnie chuligan się nie stał" skończyłem studia i mam super prace Gimnazjum super a kto się będzie uczył to się będzie czy to "3" czy to "2" Teraz to nikomu się uczyć nie chce pracować nie chce ale do narzekania to każdy Pozdrawiam Grono pedagogiczne i moją kochaną mamę
A jak wam odpowiada Pani Olech, chciałbym znać wasze zdanie o tej nauczycielce.
bo wszędzie są głupki a o kradzieży w PG 1 jak to uczniowie okradali nauczycieli to słyszeliście hahah super gimnazjum sam wzór i fajki palimy w lasku bo nikt nie widzi
Ja mam zgoła odmienne zdanie i uważam że jest to najgorsze gimnazjum w Ostrowcu jeśli chodzi o całokształt. Oczywiście to tylko moja prywatna opinia, nie musicie się z nią zgadzać.
a pani szmyd stosuje na sprawdzianach jeszcze "legalke" ???
Pani Szmyd jeszcze 2 lata temu stosowała "legalke"
jak dla mnie pg3 to patologia, mowcie sobie co checcie... oczywiscie zdarzaja sie normalni uczniowie, ale przewaznie z tej szkoly nie wychodza za ciekawi ludzie.
Bez obrazy..
to ciekawe dlaczego PG 3 ma najwięcej olimpijczyków> wszystko pisze jak na obrazku jak wejdziecie na stronę internetową szkoły co to kłamstwo sprawdz a potem pisz takie głupoty
hahah naprawde, 3 jest najlepsza i koniec
Pni Pierścińska jest super teraz jest moja wychowawczynią ! ;)
zgadzam się pg3 jest najlepsze! i Pani Pierścińska też :)
Warto poczytać posty wyłączone. Ktoś bardzo się stara
uwielbiam wymagajacych nauczycieli taka wlasnie jest P. Basia Rej uwielbiam ja.
pani Szmyd i ,,legalka''' hahaha a tak w ogóle co sądzicie o pani Renacie?