ciesze sie ze wybrałam PG 3 cichutko miło czysto Na przerwach spokój Fajna szkoła Polecam !!! JB
bardzo podoba mi sie to w gimnazjum klasy nieliczne nauczyciele dociera do każdego ucznia, miło sympatycznie syn zadowolony Piękne ślubowanie , wymagający ale i bardzo opiekuńczy nauczyciele. Tak super szkoła polecam.
Jestem za PG 3 mam tam córkę, polecam. W szkole podstawowej nie była tak zadowolona , jak z gimnazjum nr 3, świetni nauczyciele , przemiła dyrekcja. Można z nimi porozmawiać. Wspaniali ludzie na odpowiednich stanowiskach. Życzę każdej szkole tak sympatycznej Dyrektorki i Wicedyrektorki. Polecam przyszłym absolwentom szkół podstawowych. SUPER SZKOŁA!!
Rusycysta słabo sprawdza uczniów. Mój brat jest w drugiej klasie a nadal nie umie alfabetu... Moim zdaniem wielka porażka. Brat twierdzi że nauczyciela to nie obchodzi i że i tak poprzepuszcza uczniów jeśli będą wykazywać że się starają...
PG nr 3 to wspaniała szkoła. Bardzo mili nauczyciele, którzy uczą, wymagają, ale równie starają się zrozumieć ucznia w tak trudnym wieku, odnoszą się z szacunkiem i kulturą. Szkoła posiada w każdej sali tablicę interaktywną lub rzutnik. Mój syn jest absolwentem tej szkoły, który wspomina ją bardzo dobrze już jako uczeń LO nr 3. Pozdrawiam nauczycieli i serdecznie dziękuję za pracę z moim synem.
Jest dopiero październik, a już rozpoczynacie kampanie reklamową? .Kiedyś to pisaliście,że to szkoła" nowoczesna",teraz że przyjazna bo klasy nieliczne???????????:))