NORMALNI.A TY???
Najlepsza szkoła pod słońcem. Ci co mówią, że piątka jest największa i w ogóle, że wszyscy palą to ŚCIEMA.Szkoła jest duża, ładna i panuje tam miła atmosfera wiem, bo chodzę tam 6 lat. ;)
lipa
Gimnazjaliści nie spotykają się praktycznie z "Maluchami" Są oddzielne pawilony. Jest naprawdę bezpiecznie i fajna atmosfera. Polecam 14!
Ale w PSP 14 stanowisko multimedialne jest w każdej klasie zarówno w podstawówce jak i w gimnazjum. Każda klasa ma komputer, projektor, dostęp do internetu. Nie ma takiej innej szkoły w Ostrowcu i daleko szukać w powiecie. A strach o dzieci jest zawsze - był i będzie. Jeśli rodzic mądrze wychowuje dziecko, to i ono mądrze potrafi się zachować.
ja właśnie przepisałam dziecko do klasy pani Niedzieli bo poszła tam prawie cała jej zerówka .Też chodziłam do tej szkoły ale pani Niedzieli nie pamiętam, wygląda na sympatyczną i miłą kobietę jak z nią rozmawiałam i myślę że taka będzie .
zgadzam się z opinia. PSP nr 5 to fajna i bezpieczna szkoła. Nie ma gimnazjalistów. Super nauczyciele..
a wcale że PSP 14 jest najlepszą szkołą
A jaka atmosfera jest w 1 a jaka w 3. Może w 4 lepsza. Nie na pewno 5 a może 7 itd itp. Po diabła odgrzewać stare wątki? Jedne osoby będą chwalić, inne ganić. Ja wiem tylko tyle, że każda "szkoła" chce dla swoich uczniów najlepiej, chce nauczyć. Ale można dużo chcieć, ale dużo zależy od dzieci i rodziców. Trzeba czasem spojrzeć na sprawy z pewnym dystansem i nie wymagać gruszek na wierzbie.
To szkoła podstawowa. A gdzie są nauczyciele?
Może by tak panie nauczycielki korzystające z komunikacji miejskiej zakładały maseczki w autobusach, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Jaki wy przykład dajecie młodzieży, która też nie nosi maseczek?
Dlatego wychodzą na papieroska, bo nie boją się reakcji rodziców w razie, gdy sąsiadka zauważy i przekaże. A szkoła jest od uczenia, nie ścigania małoletnich zbiegów po osiedlu.
Za dziecko w domu odpowiadają rodzice. Szkoła jako instytucja odpowiada za uczniów w czasie pobytu w szkole.
21:55 W czasie trwania zajęć szkolnych to personel szkoły odpowiada za uczniów, którzy nie powinni mieć możliwości przebywania poza terenem szkoły.
Zapytaj kuratorium czy to zgodne z prawem. To jakieś raczej jaja. W klasach 1-3 ....?!!!!