Nauczyciele pewnie palą w pokoju nauczycielskim, a uczniowie na świeżym powietrzu. A kto ma dyżur ....?
A czy są pełnoletni żeby palić? I to jeszcze w czasie przerwy w zajęciach?
Mnie to nie obchodzi. Nie mam tam dzieci.
Czy w tej szkole podkreslaja na czerwono bledy w dyktandach? I ile dyktand jest w semestrze?
Może by tak panie nauczycielki korzystające z komunikacji miejskiej zakładały maseczki w autobusach, zgodnie z obowiązującymi przepisami. Jaki wy przykład dajecie młodzieży, która też nie nosi maseczek?
Podłączyć kamery i dowód jest
Na Kilińskiego przy bloku na wprost Liceum Staszica założyli na blokach kamery i mają problem z głowy.Palacze nie wchodzą i nie palą a dowód w sprawie do dyrektora i rodziców jest
Zaszczepic uczniow w pierwszej kolejnosci, a roszczeniowe madki niech dezynfekuja swoje łapy w marketach i nosza maski
Ty to pewnie odkąd trzeba dezynfekować łapska w sklepach masz okazję w ogóle je umyć. Maskę już mógłbyś zmienić bo czarna już od brudu.
Czy w tej szkole podkreslaja na czerwono bledy w dyktandach? I ile dyktand jest w semestrze? Nie wolno podkreslac bo bombelki sie stresuja
Znajoma nauczycielka mowila ze niektore dzieci nie potrafia same butow zawiazac i robia okropne bledy, nie czytaja ksiazek
Kiedyś ortografii i gramatyki uczyli nauczyciele w szkole, bo za to im płacimy. Dzis tak uczą, żeby potem koleżanka miała dużo korków.
21:38 nauka ortografii najlepiej, najskuteczniej i najtaniej odbywa się poprzez czytanie książek. O korkach z pisania bez błędów nic mi nie wiadomo, ale biorąc pod uwagę ile różnych zajęć rewalidacyjnych, kompensacyjnych, reedukacyjnych oferuje zwyczajna podstawówka i naucza rzeczy, które kiedyś niemalże każde dziecko potrafiło, to może i na korepetycje z korzystania ze słownika ortograficznego znajdą się chętni.