Proszę o opinie rodziców , uczniów i absolwentów tej szkoły.
bez przesady szczególnie historia jest "dobra" z panem U.
a nauczyciel od muzyki ....debeściak
super szkoła bardzo dobra kadra i nauczyciele z prawdziwym powołanie ,ja jestem absolwentką a obecnie moja córka tam chodzi i naprawdę polecam
dobra dla rodziców którzy nie chcą widzieć dzieci -plan zajęć codziennie te same godziny 8 00-do-14 00-zimą to tragedia
kompletny brak opieki nad uczniem podczas przerw. Spóźnianie się nauczycieli na lekcje i wychodzenie podczas lekcji to codzienność. Gdyby dyrekcja wykonywała swoje obowiązki, a nie załatwiała tylko sprawy swoich znajomych. Tylko dzieci nauczycieli z tej szkoły mają prawo zaistnieć w konkursach, inni nie mają szans. Królują tylko konkursy religijne i piosenki, inne nie mają znaczenia. Żenada!
szkoła jak szkoła. również jestem absolwentką tej szkoły i bardzo miło ją wspominam. nie mogę nic zarzucić ani nauczycielom ani dyrekcji. wiadomo, że każdy będzie chwalił tą szkołę do której uczęszczał. ja jak najbardziej polecam.
Chcesz się uczyć to się wszędzie nauczysz ... nie ma szkoły w której wkładają wiedzę łopatą
Sprowadziłąm się do Ostrowca z dzieciakami ( 3 klasa i 5klasa). Uczyły siędobrze. Mam blisko do piątki i do czternastki na Stawki. Gdzie dać dzieci? Zależy mi na matematyce i polskim
Anna