WITAM SERDECZNIE MOJE DZIECKO MA IŚĆ OD NOWEGO ROKU DO 1 KLASY. BĘDZIE UCZĘSZCZAĆ DO SZKOŁY NR 7. JESTEM CIEKAWA WASZYCH OPINII, A PRZEDE WSZYSTKIM KONKRETÓW NA TEMAT P. SAŁAPY, PROKOP I TURBAKIEWICZ - BO TO ONE MAJĄ MIEĆ 1-SZE KLASY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA PODPOWIEDZI
no cóż ja mimo iż dziecko w wieku przedszkolnym posiadam, mam jedynie miłe wspomnienia z tą szkołą:)
Jak dziecko w wieku przedszkolnym to jakim cudem wspomnienia ze szkoły?
żle zrozumiane.. ja mam miłe wspomnienia:) kończyłem tą szkołe:)
Ja odradzam poszukiwania obiektywnych opinii i szkołach i przedszkolach na forum bez logowania. Najczęściej negatywne posty pochodzą od osób, które mają pretensje wobec całego świata lub chcą wyrównać swoje prywatne rachunki z nauczycielami lub dyrekcją . Z kolei pozytywy pochodzą od samych pracowników szkoły. Wiem też, że nawet nauczyciele nieźle nadają jedni na drugich- no cóż, konkurencja!
Nie zgadzam się Tobą obiektywny - właśnie tutaj można poznać obiektywne opinie. Ani nauczyciel nie ma interesu w tym, żeby zachwalać swoją szkołę, ani inni nie mają interesu, żeby bez powodu pisać negatyw. Tutaj zapytano o szkołę, która jeśli jest w porządku nie powinna bać się żadnych wypowiedzi.
Skąd rodzic ma wiedzieć jak jest w szkole i do jakiej najlepiej posłać własne dziecko?
To rodzice decydują o wyborze szkoły i mają prawo wiedzieć gdzie jest najlepiej. To rodzic zdecyduje, czy opinie są poparte odpowiednimi argumentami i czy weźmie je pod uwagę przy swoim wyborze.
MAŁO MAŁO KONKRETÓW ;-)
a MOŻE JEDNAK KTOŚ ZECHCE DORZUCIĆ JAKIEŚ OPINIE
BARDZO PROSZĘ
nie znam tych nauczycieli,a szkoła ok.moje dzieci tam chodziły