racja,dziadkowi też gwizne
moja babcia głosuje na PO !!!!!!!!!!!!!
I dla tego zabierz jej dowód
Babcia mądrzejsza od Ciebie.Może Tobie zabrać oszołomie?
to juz nic nierozumiem ,skoro glosuje na PO TO MAM JEJ ZABRAĆ??to na kogo ma glosować?
PO da nam popalic ,Komorowski juz sie czuje jako prezydent,bedzie tak jak maja w nazwie Polaków Olewać robic swoje.
PO to liberały jak dojdą do władzy to zobaczycie jeszcze gorzej się z Polską będzie działo-zniszczą nasz kraj całkowicie, jeszcze więcej matactwa i oszukaństwa będzie. A zapomnieliście już co zrobiła pani "Gronkiewicz-Waltz" jak była prezesem NBP? jak oszukali ludzi? Ludzie mięli pieniądze na książeczkach-a potem co im na tych książeczkach zostało..
ja głosuję na Jarka
zmieniam front o 180 zobaczymy co czas pokaże
Nie głosujecie na liberałów!
prosze zobaczyc co robi i za co bierze pieniadze pani Pitera nic kompletnie nic tylko szyderczo smieje sie w tv z innych nic wiecej ,kto mial latac na drzwiach od stodoly no teraz zobaczymy czy poleca no i cuda mialo byc jak w Irlandii Swoje niepowodzenia kryzysem usp[arawidliwiali a tak na dobra sprawe prawie nas nie dotykal no i wszystko mieli miec przygotowane po obaleniu PiS i co 3 lata sa czy komus sie polepszyło??A komorowski juz sie panoszy a ludzie jak byli zaslepieni tak sa i nie ejstem moherem a za sld ale na Jarka zaglosuje
Mnie się polepszyło za PIS. Wprowadzili kredyty z "rodziną na swoim" dzięki czemu mogłem kupić mieszkanko. Oszołomy z PO nie zrobili nic, co by się w jakikolwiek sposób przełożyło na polepszenie moich warunków bytowych.To oczywiście tylko moje zdanie.Będę głosował za Jarkiem..
no i mieszkanie za złotówke to warto tez dodac ze przynajmniej chcieli dac cos na wlasnosc w tym panstwie ludziom
ludzie sa zacietrzewieni nie mysla zachowuja sie jak zakochana malolata dopiero jak jej przyleje kochany zrozumie ze zle wybrala i tak jest z PO NIE WIDZA ZE TYLKO PIEKNIE MOWIA I CUDA obiecuja i obiecywali z ruskimi teraz tez uszy po sobie i oni trzymaja nasze czarne skrzynki ludzie i oni ocenia czy byl ich czy niczy bład no ludzie!!!!!!
Żadna ta partia nie jest w 100% dobra i żadna partia wszystkim Polakom nie dogodzi-ale z dwojga zlego już lepiej wybrać PIS, bo jeśli wygrają liberały - nie będzie lepiej zobaczycie do czego oni doprowadzą!!! A pną się do władzy ojj pną...
A co do czarnych skrzynek-mataczą bo to ich wina-kacapów, więc jak oddadzą Polakom skrzynki- manipulują jak sami chcą a Ci z Rządu jeszcze cieszą zęby że Rosjanie tak pięknie i cudownie śledztwo prowadzą-taka ściema! Jeszcze nie Putin żeby był taki przyjazny Polsce. Kaczyński im przeszkadzał a chyba każdy wie o tym, że ruscy szkolili funkcjonariuszu KGB-którzy mięli likwidować tych co im się nie chcieli podporządkować lub mieli przeciwne poglądy. Całe to śledztwo to jedno wielkie matactwo-i tak pewnie się prawdy nie dowiemy.
stary dobry "czerwony" Ostrowiec, aż sie rece składaja do oklasków gdy czytam powyższe wypociny, to nie kiełbasa wyborcza tylko jakaś kaszanka i to zatechła, TYLKO PLATFORMA OBYWATELSKA DAJE SZNSE NA ROZWÓJ TEGO PIEKNEGO KRAJU - POLSKA