ja tez jezdze tak jak chce a co do tegopolicji jak sobie jezdze wkoncu przez 25 lat place podatki to moga mnie leczyc z moich odlozonych pieniedzy A myslisz ze ten co wlepia tobie mandat to jezdzi przepisowo nie bedz smieszny czlowieku !!!!!!!radiowozem jezdza jak chca a co dopiero prywatnym
Oni nie staja tam by ciebie czegos nauczyc tylko stoja tam bo musza wspomoc kase panstwowa zrobic limit ze czym sie wykazuja a ostanim co ich interesuje to twoje zdrowie Pouczac i karac niech zaczna od siebie znam jednego co rano jest Policjantem a wieczorem zapierda.laa ile wlezie np po obwodnicy
no ale on panisko jemu mozna bo kto mu wystawi mandat koledzy?
moze i tam nie staja zeby kogos nauczyc, ale juz przez TO ZE TAM SA wielu kierowcow zwalnia, a ze w pewnych miejscach stoja regularnie wiec i tam jezdzi sie spokojniej.wiadomo ze wspomagaja kase panstwowa.i co w tym zlego??w kazdym cywilizowanym panstwie tak jest.
a czesto jest gorzej -kiedy masz non stop radary i ograniczenia 30 w miastach.
a ze wieczorem zapier..jak piszesz-trudno, i na niego przyjdzie czas, najwazniejsze ze wykonuje swoja prace.
jest ograniczenie wiec nalezy zwolnic.proste.wszyscy by tylko krytykowali.
pieprzysz kocjusz . acha - nie płać . odsetki do śmieszna kwota - 2,3zł , a jak ci się uda, to zapomną o tobie w tym bałaganie dokumentów
kocjusz pożycz asze kasę to zapłaci
Ktoś tu ma poczucie humoru za to wykroczenie jest 100zł.I się nie nakręcajcie "acha" nie rób wody z mózgu i bajek nie opowiadaj.
Tu macie wszystko
Stasiu nie wchodził bezpośrednio pod nadjeżdżający pojazd , dlatego dostał 500zł mandatu
STASIU - NIE PIERDZIEL GŁUPOT!
ja nie place mandatow przez caly rok pozniej dzwoni komornik i prosi o uregulowanie mandatu dla przykladu 100 zl mialem po roku misialem zaplaic 123 zl wiec zaplacilem ale po roku OGOLNIE TO CHODZI W TYM WSZYSTKIM TO ,ZE JAK SLPLACASZ NAWET PO 10 ZL NAWET PO 5 TO MASZ WOLE SPLATY CZYLI NIE MOGA NASLAC NA CIEBIE KOMORNIKA BO PLACISZ ALE PLACISZ TYLE ILE MOZESZ TO TAK NA PRZYSZLOSC WAZNE BY COKOLWIEK WPLACAC
Jak ktoś nie ma kultury osobistej , to za kierownicą też nie będzie jej miał : udaje cwaniaczka , łamie przepisy , a niewinni ludzie cierpią.
Każdy powinien przestrzegać przepisów , dla własnego i cudzego bezpieczeństwa. Jak mieszkamy w mieście , to zachowujmy się jak ludzie cywilizowani.
liwia,psy czyli popularni niebiescy lub policja ,tak mnie moga namierzyc jak slepy bocian zabe.Slyszalas o petli?Szkoda ,ze tu cenzuruja bo bym jeszcze im nawtykal wulgaryzmow
liwia pisz ortograficznie
sorki,fakt zero sie dopisało,ale pieski to przecie ładna nazwa
nastepnym razem chodz po pasach
ja takich ludzi tracam! niech sie debilstwo nauczy dbac o zdrowie i zycie!
ciekawe w jaki spososob skoro max za takie cos wynosi 150 PLN???
Trzeba bylo krzyknąć do budy