Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Pilnujmy psa. Może trafić od schroniska. 8 kwiecień wyłapywanie.

no i tu sie rozmijamy genialny hodowco :) wiem, ze nie sprzedasz mi psa i ty wiesz, że ja go nie kupie :)

bpo taki pies nie istnieje a ty prowokujesz :) bo ci sie nudzi i masz siano tam, gdzie powinienes miec coś innego :)

a ze piszesz o wisniówce - to oznacza, ze znasz mnie od bardzo dawna i jestes nudziarzem/nudziara????? który nie ma od 3 lat nic innego do roboty jak tylko robić bałagan na stronie.....

co do małego wacka - ktos tak nudny i nierozsadny zawsze ma wacka bez mocy :)

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ma papier - toaletowy pod noskiem hehe :)

idx bo wstyd, mieć tyle siana we łbie

BEZ ODBIORU

Kocjusz
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

AMEN

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Szkoda, że temat ważny zeszedł na ( jak zwykle) pierdoły.

Mam nadzieję, że Wasze pieski i kotki nie ucierpiały w dzisiejszym dniu.

evik@
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no wlaśnie,temat dotyczyl zupełnie czegoś innego chyba?

Gość_to coś
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

co się dzieje z psami których złapią ci "profesjonaliści"? chodzą pogłaski o tym że one wcale nie trafiają do schoniska tylko są zabijane ....

Gość_Gośka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Na smalec, a mój pitbulorottweiler niedał sie,zrobił hyclowi z d u p y jesień średniowiecza

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę