witam
czy ma ktos moze namiary na chlopakow ktorzy zabieraja paczki do UK wyjezdzaja zawsze z pod Modeksu ?
Z gory dzieki
UPa...mówi wamtocos.Nie przeprosili dotąt za 400tys.zarzniętych polaków na kresach.
Ma dla nich U P A to bochaterzy szczyca sie tym na cmentarzu przy grobach orlat wzniesli pomnik upamietniajacych tych Bandziorów .Jedz do Lwowa to zobaczysz.oni sie tym szczycą.Małe dzieci wbijane na sztachety.Przywiazane drutem kolczastym do drzewa.Było niedawno takie zdjęcie w Wyborczej.Mało kochanie wiesz o tych sprawach.Zapytaj rodziców.Ja wiem z opowiadań znajomych co walczyli jako zołnierze w Bieszczadach.Nawet łajdacy nie przeprosili .Tylko nie nasz prezydent kwach ich przeprosił nie wiem za co.Dywizje SS galizien bandyckie .Pamietaja je nasi rodacy,najgorsze zbiry.Powstanie warszawskie .mozna tak mnozyc.Moja ciocia przezyła egzekucję na woli.
A czy wiesz kto wstępował do UPA? UPA było nazwane jako BANDA, gdyż sami walczyli z wrogiem,który napadł na kraJ, czyli NIEMCY,ROSJA .Mieli swoje prawo wojskowe,swoje zasady,nie chcieli być podwładni nikomu .
Obronco upa krew kobiet ,niewinnych dzieci i starców nie powinna nam dac zapomniec.Czy ty jestes ukraincem??
Przecinanie ludzi piłami to jest normalne nawet jak jestes ukraińcem zamilcz nad tą rzeką krwi przelaną!!!!!!!!!
ADMIN POCHWALIŁEM CIE .JEDNAK POKASOWAŁES JESTES WSTRĘTNY cENZOR!!!!
aaaaaaa kocjuszek cieszy sie z cenzury .Może nie napisałem prawdy o bandytach z upa a jakis dupek w stylu michnika pisze o oddziałach które miały zasady ,Zasady morduuuuu!!!!!
A dziewczyna pewnie chciala sobie przeslac z Polski do UK swieze sledzie i inne przysmaki kuchni polskiej domowej roboty.
Szok. Nawet Michnikowi sie dostalo.
Ludziki! UK to nie Ukraina tylko Zjednoczone Królestwo, czyli Wielka Brytania!
Pomóżcie dziewczynie znależć ten kontakt.
P.S.
Bohater pisze się przez "h".
przyjdź do modeksu do sklepu chemicznego to oni tak jeżdżą.
Nadaj pocztą, max do 30kg chyba i sie placi cos kolo 200 zł. Wysyłałam tak...