szukam pracy jako kucharz mam doswiadczenie za granica pracowalem 5 lat we wloskiej francuskiej meksykanskiej takze catering od 150-600 osob jednorazowo
Zycze powodzenia jak masz jeszcze sile to wracaj za granice bo w Ostrowcu jak nie masz znajomosci to pracy nie dostaniesz.
Idz do PUP do doradcow zawodowych oni Tobą odpowiednio pokierują......
wystarczy zostawić ogłoszenie i czekać..jak to było w moim przypadku
nie szczęściara tylko ma dziewczyna w sobie to COŚ..............
pewnie! inne tam długo w tej firmie nie posiedziały! ale ona? nie ma odwrotu, szef jej nie wypuści!
To moze ja powiem cos, bo Gosia jest moją, nasza, kolezanka i wiem, że znalazła te pracę na naszej stronie. Jest taki dział - ogłoszenia. Zadzwoniła i umówiła sie na spotkanie. Tyle. I dajcie spokój gościu powyżej, bo to kolejny niegrzeczny komentarz nikomu niepotrzebny, chyba tylko Tobie.
a co to ma być......???? i w jakim celu? komuś się tu nudzi jak widze....uporządkuj własne sprawy a potem komentuj ale nie w taki sposób...
Gosiu ja wierzę w Ciebie i takie dziwne komentarze to jakaś chora zazdrość albo zawiść pozdro D,R.
he he Gosiu nawet Ciebie prowokuja!nie martw sie , dobrze bedzie , to tylko glupie i niepotrzebne komentarze, jakby te glupawe komentarze wykasowac, te z ostanich miesiecy, niewiele by sie na tej stronie ostalo..