W pasażu na Słonku na górze jest coś takiego, zajżyj, może cos wybierzesz
zależy co umiesz robić? jakie masz doświadczenie? czy znasz dobrze angielski czy niemiecki lub francuski? załapać się do roboty za granicę nie jest takie proste, jak się niektórym wydaje, chyba że na czarno. na pośredniaków raczej szkoda liczyć bo oferty ich są nieaktualne lub stare. każda firma która prowadzi nabór pracowników do pracy za granicą musi ogłosić się publicznie taki jest w większości wymóg ,lecz za nim takie ogłoszenie ujrzy światło dzienne to miejsce będzie już zajęte, tak jest ogólnie na polskim rynku pracy takie czasy.
łatwo było 5 lat temu i nawet w Polsce było nie tak żle,a teraz kicha wszędzie.pewnie że za granica kapkę lepiej,ale dobrą pracę legalną to trzeba uchodzić,albo ktos załatwi kto tam jest i trzeba znać język to podstawa,inaczej to na czarno i jest się śmieciem taka jest prawda a w Polsce to samo
Napisz gdzie chcesz wyjechac za granice (do jakiego kraju), czy masz jakies doswiadczenie i czy oczywiscie znasz w stopniu podstawowym jezyk a wtedy bedzie ci latwiej cos doradzic
ciężko ci będzie coś uchodzić, po prostu jest tragedia z robotą. ludzie błagają na kolanach swoich pracodawców aby ich nie zwolnił, dał kilka miesięcy pracy bo nie mają za co zyć, po prostu dramat. ostatnio byłem w Poznaniu firma zaproponowała mi pracę jako spawacz MIG, praca w Norwegi po prostu bajka 600zł dniówka , jak się okazało na dwa miejsca było 270 osób to było w listopadzie a obecnie nie wiem ile może być, no ale czekam na odpowiedz jak inni .
jakiś miesiąc temu było ogłoszenie pracy w Norwegii. Poszukiwali programisty Java. Zarobki od 7500 do 15000 euro!! w zależności od doświadczenia..
Moim wymarzonym kierunkiem jeśli chodzi o pracę i życie to Skandynawia. Czas pokaże jak będzie.
sledz ta strone. Poszukaj w google innych agencji pracy w UK i wysylaj CV.
Zajrzyj na ta strone koniecznie:
http://www.hotrecruit.com/?wt.mc_id=NLC_HR_120110_tophome
Ta agencja ma biura w 60 krajach
http://www.adecco.com/Pages/default.aspx
Napisz kiedys jak poszukiwania.
Powodzenia i pozdrawiam