Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Prawko w Tarnobrzegu

Ilość postów: 62 | Odsłon: 10488 | Najnowszy post
  • Prawko w Tarnobrzegu

ktos wie ile teraz sie czeka na termin w tarnobrzegu jak sie nie zdało?/:)

dziewczyna11111
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: prawko w tarnobrzegu

ok .miesiąca- córka zdaje i już 7 podejscie robi- niestety

kost@
      Zgłoś
      Odpowiedz

no ja nie wiem , moj kol tez 7 raz bedzie podchodzil... , tragedia jest , a naprawde nieraz zdaja za pierwszym razem dzięki temu że dobrą gadke mają moja kol to tak własnie gadala, gadla i zdala a nie jezdzi dobrze;/

dziewczyna11111
        Zgłoś
        Odpowiedz

mam inne zdanie na ten temat....załatwiają ,a afera z łapówkami w tarnobrzegu w tamtym roku,i przez to być może sie mszczą...

kost@
          Zgłoś
          Odpowiedz

byc moze zreszta teraz boja sie brac z tego co wiem od pewnych osob co chcialy sobie zaltwic ... , no ale sa co biora nadal ale sie kryja ...,,,a co do mszczenia sie byc moze i racja z drugiej strony to za oblanie egzaminator dostaje wiecej kasy niz za to ze zaliczy

dziewczyna11111
            Zgłoś
            Odpowiedz

Bo wszysycy uciekacie do Tarnobrzega, że łatwiej, że jedno skrzyżowanie, a każdy z którym rozmawiam, który posłał tam żonę, córkę - narzeka okrponie. I wracają do Kielc

dizzy81@
              Zgłoś
              Odpowiedz

za oblanie egzaminator więcej kasy dostaje?...... dobre żarty..... ciekawe kto tak powiedział.... a za oblany egzamin najłatwiej obwiniac cały świat tylko nie siebie, a koleżanka zdała przez to że gadała.....tere fere kuku...

trzeba było gadać i poszłoby jak po maśle.........:)))))))))))

gosia@
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: prawko w tarnobrzegu

jak niebiorom jak ja za pierwszym razem niezdalem to zadrugim juz zalatwilem :-)

kszo
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: prawko w tarnobrzegu

wypraszam sobie..

zdałem za 1 razem i nie miałem z tym problemu. Żadnej łapówki nie dałem, gadki też żadnej nie przeprowadzałem. Nie obawiałem się jazdy praktycznej tak jak teorii. Obydwa testy przeszedłem bezbłędnie.

Bardzo często zawalają ludzie na łuku..

Mojego znajomego oblał egzaminator tydzień temu ( na kategorię C ) po tym jak uratował się przed kolizją kobitą, która wymusiła pierwszeństwo przejazdu. Oblał go dlatego, że zatrzymał się na środku skrzyżowania, a gdyby tego nie zrobił to facetka by w nich wjechała...

polock
          Zgłoś
          Odpowiedz

Moja koleżanka zdała za pierwszym razem testy i jazdę tez. Bez cienia złotówki nawet. Po prostu przygotowała sie a jazde ćwiczyła podczas 20 godzin i 20 dodatkowych. Praca daje efekty-;)

I takich kierowców nam trzeba.

Kocjusz
            Zgłoś
            Odpowiedz

Co ty babo pieprzysz zobacz na drogi jak jeżdzą -takich kierowców potrzeba co zdają kurs,zejdż na ziemię popytaj ludzi co zdawali jak usadzaja nawet najlepszych bo kase muszą zgarnąć za poprawki.

xxx@
              Zgłoś
              Odpowiedz

Znam ludzi, którzy zdali za kase. Znam tez takich, co zdali za kasę a sa TUMANAMI i nie powinni wcale sie do kierownicy dotykac. Dlatego mówię, że potrzeba nam kierowców, którzyzdaja egzamin bo po prostu umieja prowadzić auto. I nie krzycz na mnie BABISZONIE MĘSKI.

Kocjusz
                Zgłoś
                Odpowiedz

zgadza się.

Wystarczy obejrzeć program"Najgorszy Polski Kierowca" na TV PULS. Zobaczcie jakie tam ASY jeżdzą. Ciekawe jak mieli prawo jazdy. Ostatnio dziewczyna się przyznała, że nie umie nic. Poszukajcie na Youtub pewną Lidkę z programu. Wolałbym do rowu wjechać jak ją mijać.

polock
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A ty kocjuszko powiedz gdzie ma maluch silnik -z przodu czy z tyłu?

xxx@
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

zeszli ze mnie weszli na Kocjusza-no było by inaczej nudno...xxx powiedz mi gdzie ty masz rozum...u góry czy u dołu?

kost@
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -