ktos wie ile teraz sie czeka na termin w tarnobrzegu jak sie nie zdało?/:)
no ja nie wiem , moj kol tez 7 raz bedzie podchodzil... , tragedia jest , a naprawde nieraz zdaja za pierwszym razem dzięki temu że dobrą gadke mają moja kol to tak własnie gadala, gadla i zdala a nie jezdzi dobrze;/
byc moze zreszta teraz boja sie brac z tego co wiem od pewnych osob co chcialy sobie zaltwic ... , no ale sa co biora nadal ale sie kryja ...,,,a co do mszczenia sie byc moze i racja z drugiej strony to za oblanie egzaminator dostaje wiecej kasy niz za to ze zaliczy
za oblanie egzaminator więcej kasy dostaje?...... dobre żarty..... ciekawe kto tak powiedział.... a za oblany egzamin najłatwiej obwiniac cały świat tylko nie siebie, a koleżanka zdała przez to że gadała.....tere fere kuku...
trzeba było gadać i poszłoby jak po maśle.........:)))))))))))
jak niebiorom jak ja za pierwszym razem niezdalem to zadrugim juz zalatwilem :-)
załatwileś? a może powiesz jak?
spoko! i już zostałeś namierzony...
wypraszam sobie..
zdałem za 1 razem i nie miałem z tym problemu. Żadnej łapówki nie dałem, gadki też żadnej nie przeprowadzałem. Nie obawiałem się jazdy praktycznej tak jak teorii. Obydwa testy przeszedłem bezbłędnie.
Bardzo często zawalają ludzie na łuku..
Mojego znajomego oblał egzaminator tydzień temu ( na kategorię C ) po tym jak uratował się przed kolizją kobitą, która wymusiła pierwszeństwo przejazdu. Oblał go dlatego, że zatrzymał się na środku skrzyżowania, a gdyby tego nie zrobił to facetka by w nich wjechała...
Znam ludzi, którzy zdali za kase. Znam tez takich, co zdali za kasę a sa TUMANAMI i nie powinni wcale sie do kierownicy dotykac. Dlatego mówię, że potrzeba nam kierowców, którzyzdaja egzamin bo po prostu umieja prowadzić auto. I nie krzycz na mnie BABISZONIE MĘSKI.
zgadza się.
Wystarczy obejrzeć program"Najgorszy Polski Kierowca" na TV PULS. Zobaczcie jakie tam ASY jeżdzą. Ciekawe jak mieli prawo jazdy. Ostatnio dziewczyna się przyznała, że nie umie nic. Poszukajcie na Youtub pewną Lidkę z programu. Wolałbym do rowu wjechać jak ją mijać.