Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Prawko w Tarnobrzegu

Ilość postów: 62 | Odsłon: 10489 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                      • Odp.: prawko w tarnobrzegu

W przeciwieństwie do ciebie ja mam rozum nie ważne gdzie ale ty to chyba tylko mózg!

xxx@
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Nawiazujac do watku...ja zdalem za 3 razem 25 lat temu.Za 1 nie,gdyz wiechalem na linie bezwarunkowego zatrzymania sie.Za 2 gdyz jechalem za wolno /40km/.Byl listopad i bylo mokro.Po 2 razie dostalem instrukcje /do ktorego taryfiarza mam sie zglosic,oczywiscie za niewielka oplata on mnie pocwiczy ze 2godz/.Tak zrobilem.Gdy za 3 razem zdawalem omal nie przejechalem chlopa i tez zgasl mi silnik na skrzyzowaniu.Ale zdalem.Mam ten ,,zabytkowy dokument''.Zrozumialem,jednak ,ze nie dla mnie jest ta profesja.lepiej bedzie jezeli mnie Ktos przewiezie,zawiezie podwiezie.Syn jest dobrym kierowca chociaz mam do niego niekiedy uwagi.W dzisiejszych czasach trudno sobie wyobrazic zycie i egzystencje ,bez samochodu.Trzeba zrobic sobie jednak rachunek sumienia przed ,,faktem#^"bo potem jest juz za pozno.

sum
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a miało być prawko z powrotem w ostrowcu, wiecie cos na ten temat?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

tak, będzie jak kaskader dostanie na to licencje żeby było 2 w 1....nie treba sie bedzie nabiegać....

Gość_ninka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To nie jest takie proste i szybkie.Ten ich nowy ośrodek jest ładny i duży i podobno spełnia wymogi ale Kielce nie odpuszczą kasy!!!!!!

Gość_bbb
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Odp.: prawko w tarnobrzegu

do m-ca

Gość_marina
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: JA

ja w tbg zdaje 5 raz i zawsze nie zdawałem przez to że się kłóciłem i gościa wyprowadzałem z równowagi, ostatni raz egzaminator mi na to zwrócił uwagę, postaram się teraz zamknąć gębę i przetrzymać wszystkie uwagi o ile takie będą :)

a tu proszę sobie filmik oglądnąć jak się robi kopertę

http://pl.youtube.com/watch?v=XcjFv3z_qo4

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wszyscy uciekają z Tarnobrzega, np. na kolejny egzamin po oblanym czeka się niekiedy 5 dni :)

Gość_d81
          Zgłoś
          Odpowiedz

dzis ktos pisal o prawie jazdy, wznawiam wiec watek, zeby latwiej mu bylo (chyba Ewelka) odnalezc stare wpisy w tym temacie

Kocjusz
            Zgłoś
            Odpowiedz

Za 5 razem zdałem bez żadnego błędu :D wszystko dlatego ze zamknęłem gębę i się nie odzywałem :D :D

Gość_JA
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: 1977

co wy piszecie????po 7 razy zdawac prawko???i to w Tarnobrzegu???przesada!!!pare skrzyzowan,miasto male,a co dopiero zdawac w duzum miescie,gdzie sa przejazdy tramwajowe,duze ronda,skrzyzowania!!!

Ja zdalam za 2 razem ,w duzym miescie,i dla mnie jest to niepojete,ze po tyle razy sie podchodzi do egzaminu!!!Kolezanka tydzien temu zdala za 1 razem,polecam zdawac w sobote,naprawde!!!a do dawania łapowek,to sami egzaminatorow przyzwyczailiscie!!!zeby miec to z glowy,za soba!PAN DA PAN ZDA!!!!

Pozdrawiam!!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

nie kazdy taki jest zdolny niektórzy po 15 razie zdają

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

ja zdałem za pierwszym razem, bez żadnych łapówek, propozycji itp..

Praktyki się nie obawiałem nic a nic. Wiedziałem, że dam sobię radę i koniec.

Traktowałem ten egzamin jak zwykłą jazdę samochodem. Zero stresu, zero obaw. Egzamin potraktowałem tak jakby tego egzaminatora obok mnie nie było.

Bardziej obawiałem się teorii, ale poszło super( 0 błędów).

A był gostek co zdawał już 16 razy( 13 egzamin jest gratis):)

Zdolny chyba był i jest:)

kolego JA..

za gębe to nie można " nie zdać". Albo umiesz jeździć, albo nie.

Uwagi miał, bo widocznie jeździć nie umiałeś.Proste.

A jeśli miałbyś wątpliwości co do oceny egzaminatora, to zawsze możesz się odwołać- masz na to 2 tygodnie. Jest zapis z kamery , gdzie wszystko dokładnie widać. Jeśli mnie egzaminator uwaliłby "za gębe", to odrazu po egzaminie składał bym odwołanie od jego decyzji.

Nie skorzystałeś, więc wniosek nasuwa się sam.

Gość_ze
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Odp.: prawko w tarnobrzegu

W chwili obecnej czeka się na ustalenie terminu około tygodnia, a nawet krocej

Gość_aga
        Zgłoś
        Odpowiedz

jo na kunia zdołem za oprszym razem a wy pierony jasne jezdzita po całym powiecie zdawac wstyd psiakrew

Gość_chłop
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Odp.: Prawko w Tarnobrzegu

ustalasz termin od razu po niezdanym egzaminie, wplacasz oplate w kasie na miejscu, nastepny egzamin wyznaczany jest zazwyczaj za miesiąc

Gość_magnes
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Prawko w Tarnobrzegu

Wkurzają mnie opinie typu nie zdałem/am, bo egzaminator sie na mnie uwziął. Teksty typu udeżyłem/am kołem w krawężnik na rondzie, bo było za wąskie albo pieszy stał i nagle mi wszedł na pszejście są żałosne. Fakt wśród egzaminatorów zdarzają się rzeczywiście fujary, bez żadnej kultury osobistej, dla których słowo dzieńdobry jest obce, ale to wyjątki. Jeśli ma się umięjętności podstawowe egzamin powinno się przejechać bez problemu. Każdy myśli że jak zda ten egzamin, szczególnie za 1 razem,to jest mistrzem kierownicy. Niestety dopiero jazda własnym samochodem bez L na dachu i instruktora obok, który w zasadzie jest drugim kierowcą stanowi prawdziwy chrzest i weryfikuje umiejętności i predyspozycje.

Gość_kati~~
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Prawko w Tarnobrzegu

zgadzam się z przedmówcą. Na pozytywny wynik tego w sumie dziwnego egzaminu wpływ ma kilka czynników:

1) umiejętność podejmowania poprawnych samodzielnych decyzji na drodze

2) opanowanie stresu, który często decyduje o popełnianych błędach

3) nie upierdliwy egzaminator, a wbrew pozorom tacy istnieją:)

Ważne jest aby na drodze w ruchu drogowym nie stało się nic niespodziewanego co nas zaskoczy tj. sytuacja z którą do tej pory nie mieliśmy do czynienia. Pozdrawiam wszystkich zdających i życzę powodzenia:)

Gość_instruktor
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -