Aby zdać pozytywnie egzamin praktyczny w Tarnobrzegu trzeba to miasto znać praktyczne na pamięć i liczyć na sprzyjająca sytuacje na drodze. CO do egzaminatorów zdarzają się tacy którzy celowo wydają takie polecenia by wprowadzić egzaminowanego w błąd, przy czym dobrze wyszkolony kursant szybko zorientuje się o co chodzi wyższemu siurkowi. Obecnie na egzamin czeka się około tygdnia dwóch tak było jeszcze miesiąc temu kiedy udało mi się zdać pozytywnie egzamin w tej zapyziałej miejscowości. Pozdrawiam wszystkich zdających w Tbg i życze tam powodzenia !
Ja też zdałałam w tbg. Miałam dobrego instruktora który nauczył mnie jeżdzić . Polecam wszystkim szkołe jazdy Perfekt ul. Iłżecka szczególnie Przemek jest naprawdę dobrym nauczycielem Pozdrawiam
ten przemek to już nie jedną uczył jezdzić,tylko czekać aż się zagalopuje i chłop kursantki się dowie,i wtedy będzie jazda na całego
coś ci się pokręciło może nie jedna by chciala i fantazjuje teraz
No teraz widać na mieście że inne, drobne niegdyś szkółki się rozkręcają. Coraz więcej ELEK z do tej pory nierozpoznawalnymi nazwami firm, a mniej KASKADERA, AUTOSAWU czy DULA. Chyba te mniejsze szkółki kuszą ceną, tylko kurcze jak im sie opłaca robić kurs za niespełna 1000 zł. Każdemu się wydaje, że kurs prawka kat. B kosztuje kupę kasy, ale przeliczając koszty jakie szkoła ponosi: tj. paliwo, amortyzacja samochodu, pensja instruktora, ubezpieczenie dużo wyższe niż zwykle, podatek to dziwie sie jak można na tym zarobić. Swoją drogą ciekawi mnie ile zarabia instruktor w Ostowcu? Podejrzewam, że nie więcej niż 8 zł na ręke mmo że to ciężka i cholernie odpowiedzialna robota....
powiem tak niektórzy ludzie sa na tyle glupi ze patrza tylko na cene oo tam jest 50zl taniej to tam ide a pozniej wychodzi wszystko w praniu np zdaja w tarnobrzegu tam zdaje sie na peugeot207 a zapisuja sie do szkoly jazdy za np999zl fajna cena ale 30godz jazdy ktore obowiazuje kurs jezdza na innym samochodzie bo owa szkola nie posiada takiej marki auta i przychodzi egz to kursant nawet nie potrafi swiatel dobrze pokazac bo jezdzil na innym i na innym zdawal takie pseudomale szkolki tak maja dlatego apeluje nie patrzcie tylko na cene bo zaoszczedzi sie 100zl a straci sie 10x tyle i dziwicie sie pozniej ze ktos podchodzi po 7razy do egzaminu.PYTAJCIE O PLAC MANEWROWY,SAMOCHODY W JAKIM STANIE SA ILU JEST INSTRUKTOROW ILE CZEKA SIE NA JAZDE GDZIE SIE ZDAJE ILE WYJAZDOW DO DANEGO MIASTA CENA NIE WSZYSTKO WIEM Z DOSWIADCZENIA BO PRACUJE W TYM ZAWODZIE JUZ 5LAT.POZDRAWIAM
no głupi to jest rzeczywiście że, chce zdawać w TBG a idzie do szkoły gdzie jeżdżą tylko na micrach. No fakt mogą o tym nie poinformować przy zapisie na kurs, ale gdzie taki człowiek ma oczy, że nie widzi na ulicach, że dana szkoła jeździ jednym typem samochodów. A tak nawiasem mówiąc, to chodzą pogłoski w różnych instytucjach, w których udziela się zacny właściciel Kaskadera pan. P, że chce być panem i władcą i ma chęć na przejęcie jednej z większych szkółek w ostrowcu...
wlaściciel kaskadera to niech lepiej zacznie dobrze szkolic kursantów bo ludzie po jego naukach nie potrafią luku na placu manewrowym robic nie mówiąc juz o parkowaniu bo to jest dla nich czarna magia.pan.P wszedzie sie wepcha zeby tylko pokazac jaki on jest wielki biznesmen.kursantów brakuje to sie lapie czego moze:)
Ja chodzilem do szkoly jazdy koliber i zdalem za 2 razem w Tarnobrzegu. Nie ma znaczenia jakim samochodem jezdzisz. Ja mialem przyjemnosc jezdzic na kursie tylko macra. Dodam ze zlotówki nikomu nie dalem. Zycze cierpliwosci i spokoju bo naprawde sie przydaje.
podpisz się cwaniaczku a ni będziesz głupoty pisał konkurencja nie śpi chamstwo w ostrowcu nie zna granic
teraz lepiej w kielcach zdawać...egzaminatorzy bardziej wyrozumiali, a i lepsza nauka jady bo od razu można się oswoić z dużym ruchem i skomplkowanymi krzyżówkami. W Tbg żeby zdać trzeba przejechać bezbłędnie
Z tego co wiem to nie odwołali, ale najlepiej zadzwonić do WORD i się upewnić. Poza tym, jeśli poinformujesz telefonicznie, że nie możesz dotrzeć na egzamin z powodu powodzi, to można egzamin zawiesić.
http://word.tarnobrzeg.pl/informacje_podstawowe/kontakt_lokalizacja_i_konto.html
Nikt nic nie odwoływał, Nadal zdaje si e wTarnobrzegu.
temat apropo prawka w tbg a juz sie perfekty, kaskadery reklamuja loj nie lubie takiego czegos..temat inny a wypisuja wogole co innego.. apropo- to uwazam ze jak ktos chce to potrafi i zda nawet w honolulu.....
ja zdałam w Kielcach za 4 razem,3 razy oblałam na placu bo za bardzo się stresowałam
jak to panienki tylko jak laske jebieta to sie nie stresujeta