wszystko zależy od wykładowców jak Cię nauczą jeździć;d ja chodziłam do kaskadera i zdałam za 2 razem w kielcach
ja tez polecam Dula. Dobre przygotowanie, porzadne wyklady...ogolnie ok :)
ja polecam Bis Mariusza Kazimierskiego.
Jaki jest koszt prawa jazdy obecnie (razem z materiałami, badaniami itp.)?
a ja nie polecam loku.zdawalam pare lat temu i pan Religa lecial w kulki.gdy mialam 2 godz jazdy to zdarzylo sie ze ze 2 razy stalismy pod sadem po pol godziny bo czekal na jakas pinde.oczywiiscie godzin mi nie zwrocil.pozatym ostatnia 30 godzina byla na zajecia z komputerem, a wewn wogole nie bylo..nie polecammmmmmm
Ja również .Świetnie przygotowują każdego kursanta.I przynajmiej interesuja sie o każdego z kursantów jak nie zda a nie to co w kaskaderze!!!POLECAM TĄ SZKOŁE!!!
A ja myślę, że to nie o szkoła jazdy a konkretny instruktor jest istotny.
Jestem zorientowana w temacie, bo dzwoniłam w sprawie kursu dla siostry ( prezent na 18-stkę;)). Najtaniej ma teraz Viper, bo niecałe 900 z badaniami i materiałami. Niestety siostra ma 18 -stkę w marcu i nie dam rady jej teraz zapisać, nie uniknę raczej dużych podwyżek po nowym roku.
Tak czy siak, jesli ktoś chce zrobić prawko, to gdzie by się nie zapisał, niech się pośpieszy, bo jak nałożą Vat na szkoły jazdy po nowym roku, to bedzie duuużo drożej:(
ja polecam szkołe jazdy auto saw ja i większość moich znajmoych tam robiła kurs i wszyscy jesteśmy zadowoleni i z prawkiem w ręku :)
A która szkoła ma najwięcej mikr? Nie chciałabym jeździć peugotem czy jeszcze gorzej oplem, jak zdaje się na mikrze.
nie wiem ktora najwiecej..kaskader ma mikre, rywal, driver chyba tyle co widzialam na ulicy jak przejezdzali nie wiem dokladnie kto jeszcze
Jakiego instruktora polecacie w AUTO-SAWIE?