Tomasz Niewadzi jest super, bardzo uprzejmy, świetnie tłumaczy, zależy mu na tym, aby kursant zdał za 1 razem, zawsze można się z nim dogadać w każdej sprawie. Naprawde polecam:)
ja wlaśnie chodzę do autosawu, a właściwie już kończe kurs. jeździłem z dwoma innymi i dwaj dobrze uczą i są wporządku i takie same opinie słyszę o innych, więc chyba nie ma różnicy którego weźmiesz
Ja też uważam ,że p.Tomasz Niewadzi jest super instruktorem.
Spokojny,cierpliwy,b.uprzejmy i polecam wszystkim .
Popieram. Jeździłam z kilkoma instuktorami w Auto-Sawie. Wszyscy ok, ale najwięcej nauczyłam się właśnie z p. T. Niewdzim. Swoją drogą podziwiam go za jego stoicki spokój i profesjonalizm:)
A czy zapisując się w Autosawie, mam możliwość wyboru instruktora i kiedy to trzeba zrobić, żeby trafić do tego którego się chce?
Wybierasz kogo chcesz, robisz to na ostatnich zajęciach, ale też w każdej chwili możesz zmienić instruktora.
Również serdecznie polecam wszystkich Panów w Auto Sawie. Profesjonaliści.
Dodam jeszcze, że jeździłam z Panem Sławkiem. Polecam. Tłumaczy rzeczowo i zrozumiale.
Na pewno nie p. Dula, który jest nerwowy zanadto i zachłanny na kase. Ne daj Bóg zrobisz coś nie tak, to robi z tego nie wiadomo jakie halo. Strasznie jest przerażony, żeby jego auto nie ucirepiało. Po kursie u Dulów wykupiłam jazdy w auto-sawie i tam nauczyłam sie spokojnie jeździć. A z tego co wiem u dula godny polecenia jest pan Wiesio. Przynajmniej tak było 2 lata temu...może od tego czasu coś sie zmieniło
Ja polecam u Dulów p. Kazia Krawczyka, super instruktor, na spokoju wytłumaczy, nigdy się nie denerwuje, a przede wszystkim jest z nim wesoło
A kiedy się wybiera instruktora? Na pierwszych zajęciach czy później?
Zazwyczaj na końcowych. Ale później można dokonać zmiany, nawet po rozpoczęciu jazd.
Ile się czeka teraz na egzamin w Tarnobrzegu? Ktoś może ustalał nie dawno?
ok. 3-4 tyg. Ja na 1 czekałam prawie miesiąc, na drugi tylko 10 dni:)