o tej zachłanności na kasę to też słyszałam specjalnie namawia na godziny dodatkowe
Tylko jak zdałeś za pierwszym razem to jest super?
A za 3 to nie super?
Także polecam.
Polecam Duli. Bardzo dobrzy instruktorzy. Bardzo mila pani od wykładów, bardzo dobrze tłumaczy.
Czy wie może ktoś czy w ostrowcu są w jakiejś szkole kursy weekendowe?
Z tego co wiem Emil Urban organizował kursy weekendowe. U niego dokupywałam dodatkowe godziny i wie, że były takie szkolenia, tylko za wieksze pieniądze. Swoja droga polecam serdecznie tego Pana. Biuro znajduje się w Rynku.
Ja polecam Panz PKS-u, który robi kursy po 869zł i daje do tego materiały, badania lekarskie Gratis. Ciekawe ile jeszcze dopłacić trzeba.
wcale nie prawda ze pan Maciek z RYWALA taki mily. oczywiscie, miły to jest jak sie zapisujesz na kurs....a pozniej juz nie jest taki milutki ... ;/
Bis -Kazimierski,super instruktorzy,wysoka kultura,doświadczenie,dużo cierpliwości dla początkujących ,naprawdę polecam, za pierwszym razem zdałam egzamin.Instruktor Michał..super kulturalny gostek
Wątków jest mnóstwo w tym temacie ale nie ma konkretów których chce sie dowiedzieć ja jak i wielu innych zainteresowanych kursem , widze wielu jest co zdawali prawko i wiedzą gdzie co i jak i za ile .
Więc gdzie miła obsługa ?
jakie ceny zrobienia kursu?
nazwy ulic gdzie szkoła sie znajduje ?
3 pytania na które są potrzebne odpowiedzi
ja nie polecam bisu żenada poprostu na sam koniec zostałam potraktowana okropnie przez Pana Mariusza i żaluje że tam poszłam jego fochy,teksty,zachowanie pozostawia wiele do życzenia i nie chodzi tu o jazde !bo wszędzie uczą tak samo .Pozdrawiam i dobrze ze mam to za sobą
A ja polecam Viper :) i Pana Huberta....super uczy, tłumaczy i ma oooogromną cierpliwość. No i cena najniższa...
byłem pytałem sie o ceny .Więc kaskader liczy sobie 1100zł za kurs RYWAL tyle samo byłem jeszcze w Viper i tam liczą sobie najtaniej 969zł w tym gratis lekarz . jak robisz kurs w kaskaderze za lekarza płacisz dodatkowo 50zł w rywalu to samo
ludzie kupujecie auta za 50 tyś. a o prawko się pytacie ile kosztuje 1500 czy 1100 jaka to różnica ważne żeby umieć zdać i mieć te okładki. Tyle.