Slyszalem ze uczy tam instruktor ktory w tym roku zrobil kat. A i jeździ bez uprawnień? Wie ktos cos wiecej? Cena kuszaca
NA MOTÓR TO TANIO POZDRAWIAM KAROLEK
W RYWALU TROCHĘ DRORZEJ NA MOTÓR I MACIUŚ TEŻ PODOBNO BEZ UPRAWNIEŃ JEZDZI I NA BEZCZELA JESZCZE PANOSZY SIĘ PO MIEŚCIE
Czyli moze zaczac uczyc na kat. A - dopiero za 3 lata. A zdał w tym roku i już uczy? Powinno sie to zgłosić do starostwa!!!
To po 3 latach od zrobienia kategorii prawa jazdy można już być instruktorem?
Ej to ja jestem Bodzio a Ty kto?
Oj widze, ze na tym forum pisza 15-stolatkowie, którzy mało wiedzą o zasadach ruchu drogowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BODZIO - MARCIN jest tylko JEDEN!!!!!!!!!!!!
To prawda robiłem prawko w Perfekcie i podpisał mi się jakiś instruktor z rejestracją TOP a nie przemek, który mnie wszystkiego nie nauczył! NIE POLECAM TEJ SZKOŁY!
ja tez slyszalem ze w perfekt instruktor nie ma uprawnien, cos w tym musi, pewnie gdyby mial to by tak nie pisano
To jest kłamstwo. Osoby które nie wiedzą nic w tym temacie proszone są o nie wypowiadanie się. A co do pana który zakłada takie wątki... wstyd, że szkoła jazy Rywal posuwa się do tak dennych zagrań jesteście płytcy i nijacy.
a ja wiem na pewno że w rywalu pan maciej nie ma uprawnień na motocykl a zaświadczenia podpisuje mu pan z numerem lop zwany tomkiem robiłem u niego prawo na A i zerknąłem w zaświadczenie które mi dał do ustalenia egzaminu i tak mnie wyuczył że do tej pory nie mam prawa jazdy na motocykl ponieważ w jego szkole jest jakiś king way a nie suzuki
a to na suzuki byś się nauczył jeździć, a na kingwayu nie? a na hondzie albo kawasaki? albo chociażby na etce? mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Wynika z tego że jak uczyłeś się jeździć na rowerze Romet to rowerem Ukraina nie będziesz potrafił? :D
Była kilka lat temu cicha spółka dwóch PANÓW którzy narobili przekrętów w Ćmielowie i zwineil się do Ostrowca . Teraz siedzą u siebie i tkają nową gęstą pajęczynę ! żaden nie ma uprawnień a opluwa jeden drugiego . Dziwie się że ludzie nadal sie na to dadzą nabierać łącznie z nadzorem ze starostwa .
smiac sie mi z was chce wszystkich idz PAN na policje panie PRZEMKU z perfekt a ja jestem wlasnie po kursie w RYWALU i maciek mi sie podpisal na zaswiadczeniu i ZROB SE PAN najlepiej jakies badania psychologiczne bo wszystkie pyskate odpowiedzi sa z PANA IP wstyd mi za was
Zastanawiam się dlaczego ci wszyscy malkontenci skoro mają takie niezbite dowody nie pójdą z tym na policję jak to kamil powyżej napisał albo do mediów? Przecież osiągnęlibyście to co chcecie osiągnąć tutaj na forum. No ale przecież lepiej zdyskredytować kogoś anonimowo na forum... Żałosne...
W związku z rozpowszechnianem nieprawdziwych informacji na temat Macieja z Ośrodka Szkolenia Rywal uprzejmie informujemy, ze w/w Pan posiada uprawnienia instruktorkie kat. A, B, C, D, E, T. W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o zgłosienie się do siedziby biura lub pod numerem telefonu w Starostwie Powiatowym: 41 247 66 15, w razie nie zakończenia nie uzasadnionych oszczerstw wystąpimy w tej sprawie na drogę sądową w celu ustalenia IP oszczercy, aby zwrócił nam poniesione straty z kursów na kat. A. Pozdrawiamy
I to mi się podoba :) Ja bym już teraz nie przepuścił im tych dyskredytujących postów - niech mają szczeniaki nauczkę, że internet to nie jest miejsce gdzie można kogoś opluć bez poniesienia konsekwencji - może to będzie pierwszy krok w zwalczeniu kretynizmu na tym forum
Dlatego prosiłbym o usunięcie tego bezsensownego tematu z forum.
Co do IP to powodzenia życzę skoro istnieje takie coś jak zmienne ;) a dane osobowe mogą być udostępniane tylko w przypadku popełnienia przestępstwa a nie oszczerstwa :)
Niemniej proszę o usunięcie tego wątku po prowadzi do pieniactwa i nie potrzebnych nieporozumień. Dziękuję.