Slyszalem ze uczy tam instruktor ktory w tym roku zrobil kat. A i jeździ bez uprawnień? Wie ktos cos wiecej? Cena kuszaca
W RYWALU TROCHĘ DRORZEJ NA MOTÓR I MACIUŚ TEŻ PODOBNO BEZ UPRAWNIEŃ JEZDZI I NA BEZCZELA JESZCZE PANOSZY SIĘ PO MIEŚCIE
baran chyba a nie bodzio idiota poczytaj w przepisach no ale jak się zda na instruktora za 6 razem to tak to wygląda
To prawda robiłem prawko w Perfekcie i podpisał mi się jakiś instruktor z rejestracją TOP a nie przemek, który mnie wszystkiego nie nauczył! NIE POLECAM TEJ SZKOŁY!
Dane osobowe zalatwi każda firma detektywistyczna bez wiekszych problemów, ja kiedys potrzebowałem takim danych kosztowalo mnie to 1,5 tys i miałem gościa.
tez tak slyszalam, ze w szkole jazdy perfect nie maja uprawnien na motor.
Dzwonilam zeby dowiedziec sie o cene...to oni nie wiedza itp.. hehehe
Uwazam ze pod wzgedem kursu na prawo jazdy kategorii A(motor)najlepsza jest szkoła jazdy RYWAL. W cenie kursu zawarte są wykłady, jazda po placu,jazda po mieście i wyjazd do miasta w którym się zdaje egzamin!
a w szkole KASKADER która jest niby taka dobra,a wcale nie jest dobra tylko przereklamowana na kursie na prawko kat A za ta samą cene jest tylko jazda po placu i zadko kiedy wyjad na miasto....a wyjazdu do miasta gdzie sie zdaje egzamin-wogole.
więc co do kaskadera..to jak mozna sie nauczyc np.wlaczac do ruchu motorem itp nie wyjezdzajac na miasto?
pozdrawiam