Kochani, powiedzcie czy Wasze "bejbusie" chodzą do tego przedszkola?, jaka jest Wasza (rodziców) opinia na jego temat?, jak jest ze spacerami, ze spaniem, z kuchnią, cierpliwością Pań i ogólnie?. Zgóry dziękuję.
a tak wogóle jakie przedszkola polecacie? jakie ceny?jakie zajęcia dodatkowe są w nich?czy np.można zapisać dziecko w styczniu?
o słusznie, też o tym myślałam, czy można dziecko zapisac w styczniu-lutym?
Drogie mamy.Nie znam przedszkola Nr 16,ale polecam przedszkole Nr 7 na os.Słonecznym.Mój "bejbuś" chodzi tam drugi rok i nie mam powodów do narzekań.Przedszkole dostosowało się do moich zaleceń w sprawie pożywienia(moja pociecha ma alergię pokarmową i bardzo restrykcyjną dietę) nie robili z tym żadnego problemu, z tego co słyszałam nie wszystkie placówki podchodzą do tego bezproblemowo.
Jeśli chodzi o ceny-dotychczas stała opłata wynosiła 117zł + opłata za wyżywienie chyba 4,30zł za dzień.
Zajęcia dodatkowe są różne:taniec towarzyski,karate,jęz.angielski,rytmika-płatne 3-4zł za jedno zajęcie.
Zapisy do przedszkoli na rok 2009/2010 są do końca kwietnia,więc możecie już iść z dzieckiem na rekonesans,niech zobaczy TO od środka,a Wy dowiecie się szczegółów.
http://wiadomosci.onet.pl/1892049,11,item.html
to znów ja, a teraz właściwie chciałam zapytac o przedszkole nr 11, na wspólnej, namieszli mi znajomi w głowie, i słyszałam o tym przedszkolu dobre opinie, co Wy na to?
potwierdze opinie twoich znajomych,bardzo dobre przedszkole,znam je z doswiadczenia,wykfalifikowana kadra pedagogiczna,nawet niektóre wozne mają wyksztalcenie wyższe pedagogiczne,dziecko jest pod calkowitą opieką nie tylko nauczycielki ale i wożnych,bardzo przemilych i odpowiedzialnych pan,nie sluchaj negatywnych opinii i nie obawiaj sie niczego-wspaniala dyrekcja i nauczycielki i administracja,poznalam to przedszkole od podszewki,pracując tam spory okres,moje dziecko tez tam chodzilo,polecam!
mam 2 dzieci corka chodzi juz do szkoly a synek nadal do 16 to cudowne przedszkole ja mamj z nim kontakt juz w sumie 4 lata i nigdy nie zamienilabym go na inne przemile i kontaqktowe nauczycielki taka sama obsluga domowa atmosfera spacery zabawy nna swiezym powietrzu super kuchnia i wogole naj naj naj polecam wszystkim zapisy od lutego
Justyno, dziekuje Ci, własnie wczoraj byłam, kartę już zapiisy dziecie wzięłam, decyzja zapadla i mysle że nie bedę żalować. pozdr. miłego dnia.
czy ktoś jeszcze może coś napisać o tym przedszkolu? Czy w grupie 3-latków jest 1 pani czy 2? Mój syn idzie do tego przedszkola od września więc każda opinia mile widziana
Dobrze że nie wybrałaś 11 to przedszkole kiedyś było dobre, panie kóre miały powołanie do tego zawodu odeszły na emeryture,a te które pozostały lub przybyły z zewnątrz niestety nie wszyskie nadają się na przedszkolanki.
Też mam taką opinię o 11 , mój syn tam chodził .
o rany... nie straszcie
moje dziecko tam właśnie od września idzie
Rozwińcie swoje wypowiedzi, może dam radę go jeszcze gdzie indziej przepisać.
Szczerze polecam przedszkole nr 7!!! Mam w tym przedszkolu córeczkę,sama kiedyś do niego chodziłam,ale to nie porównanie co było kiedyś,a teraz! Przedszkole jest wyremontowane,ale to nie najważniejsze,nowa dyrekcja i panie nauczycielki rewelacja-zawsze uśmiechnięte i nigdy żadnej nie widziałam siedzącej za biurkiem z kubkiem kawy. Polecam! Nie polecam 19 - tam kto chce może odebrać dziecko, nikt nie sprawdza upoważnień,nie pyta, o ile wogóle jest ktoś oprócz dzieci w szatni:(
Zgadzam się że wątek jest o 16, ale myślę że jeśli ktoś interesuje się przedszkolami to chętnie poczyta też o innych. PP 7 ma najlepszą renomę w Ostrowcu, wystarczy popytać wśród rodziców których dzieci tam chodzą. Pozdrawiam.