kiedyś to znaczy kiedyś też odeszły na emeryturę i są nowe przedszkolanki jak to piszesz a nawet takiego zawodu nie ma tak to interesują się rodzice
Mój syn chodził do 16tki. Na początku było ok. Ale potem zmieniły się panie i byliśmy bardzo niezadowoleni. Do tego często na spotkaniach padały słowa "co rodzice moga zrobić dla przedszkola" - było to wkurzające. Plac zabaw rodem z PRL, kiedy we wszystkich innych placówkach były juz zupełnie nowe urządzenia. Wiem że teraz to przedszkole jest po remoncie , ale plac chyba pozostał ten sam.
Dlatego córka chodzi już do innego przedszkola - wybraliśmy 7 i jesteśmy zachwyceni.
Zgadzam sie z tym placem zabaw. Rzeczywiście jest stary jak świat już by go mogli wymienić. A tak to jestem zadowolona z Przedszkola. A na temat przedszkola nr. 11 Też właśnie słyszałam że nie są za miłe przedszkolanki.
Moje drugie dziecko chodzi do 11 i ja jestem bardzo zadowolona, panie są super, zwłaszcza te z młodszych grup. U mnie były spore problemy z przystosowaniem się synka do przedszkola, ale od pań przedszkolanek miałam naprawdę super wsparcie. Ja szczerze polecam to przedszkole.
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/961
Rodzice głosujcie na plac zabaw przy 16 już teraz, bo głosy się kumulują, niech nasze dzieci mają sie gdzie bawic.
tak,pani Ela jest ok.moj syn tam chodzil pani Lodzia jest ok.
To głosuj po co się tu wypowiadasz?
Bo mam ochotę głosować na inną świetną placówkę a nie tą
Polecam Przedszkole nr11.Dzieci z tego przedszkola idące do szkoły nie mają żadnych problemów z nauką.Naprawdę POLECAM
a ja serdecznie polecam przedszkole nr10 dzieci mają wspaniałą opiekę panie są przemiłe dbają o maluchy jak o swoje
A ja na 16 Pulanki,pani Lidzia jest super,moja córka poszla do 1 kl jako 6latek,dostala opinie super,dobrze nauczyla cztac,liczyc i w 1 klasie corka byla wyrożn iona,a wszystko dzieki edukacji przedszkolnej.16 gorą.
Przedszkole nr 16 nie wyróżnia się niczym szczególnym. Tak było, jest i ..... zobaczymy jak będzie :)
Przedszkole jest ok.Moje bajtle tam chodzą.Tylko mamuśki dajcie dzieciom być dziećmi a nie starajcie się z nich robić od małego geniuszami.Nie zabierajcie im dzieciństwa,nich poznają świat w swoim tempie
a moje dziecko juz wypisane niestety, dokad moglam na sile zaprowadzac