Jakie oplaty miesieczne sa za przedszkole?i czy trzeba samemu kupic wyprawke?
Mnie tez interesuje jaka oplata wychodzi wiem ze placimy za jedzenie i co jeszcze?ile wychodzi na miesiac?
Co miesiąc placisz tylko za wyżywienie 5.5 stawką dzienna. Wrzesień październik dochódzi ubezpieczenie i wyprawka . nie wiem jak w innych przedszkolach ale w 21 było 120 zł na cały rok.
Stawka za obiady plus za godziny, jeżeli dziecko przebywa poza 8-13, godzina kosztuje 1 zł.
Mam pytanie czy wyprawke kupuje się samemu czy przedszkole zakupuje a my tylko placimy?
Przedszkole zakupuje my tylko płacimy.
Czemu dzisiaj rano można było wejść przebrać dziecko (2 minuty roboty) . A odebrać już nie? Mowa o dzieciach z grup 3 i 4 latki. Panie Wozne czy kucharki wyprowadzają pojedynczo jak więźniów. Dziecko myśli że mama tata czy dziadki przyjdą a tu ubiera kto inny. Inaczej dyrekcja mówiła na zebraniu że młodsze grupy mogą rodzice wchodzic. A teraz? Długo potrwa ten cyrk? Że raz jesteśmy wpuszczani a raz nie? W innych przedszkolach jakoś rodzice opiekunowie są normalnie wpuszczani rano jak przyprowadzają i później jak odbierają.
W przedszkolu mojego dziecka rodzice nie wchodzą do placówki,wiec nie wszystkie przedszkola wypuszczają rodziców do środka.
Długo jeszcze będziecie zamykać przedszkole na klucz? Dlaczego nie można wejść przebrać dziecko? Nie można wejść normalnie jak człowiek? Dziecko kończy przedszkole a ani razu nie byliśmy my rodzice na żadnej akademi bo swirus..
S r o w i d odwołany a do przedszkola nadal nie można wejść dziecka przebrać a już nie wspomnę że nie można wejść na dzień matki i ojca. Dziecko przedszkole kończy a ani razu nie byliśmy jako rodzice na żadnym występie...
Dziwne bo w grupie mojej córki mamy zaproszenie na dzień mamy .
Gdzie jest post o przedszkolach i tej przedszkolance co niby mezow uwodzi?
Szkoły i przedszkola były zamykane w związku z ognopolskim wprowadzonym stanem zagrożenia terrorystycznego, który co chwilę jest przedłużany w związku z wojna na Ukrainie. Tym samym dyrektor ma pewne obowiązki w tym zakresie, które nakazuje mu Minister.
Czy przedszkole ma nadane jakieś imie ?
Czego teraz uczą na lekcjach religi w przedszkolach ?
Sześcioro woźnych aż. To jest jakieś duże to predszkole chyba ? Ciekawe ile woźnych jest w innych przedszkolach.
październik 2022 - Święto Pieczonego Ziemniaka
https://pp21ostrowiec.pl/galeria/