Zgadzam się. Właścicielka jest przesympatyczną osobą o niespotykanej cierpliwości. Mamy tam wesele w przyszłym roku w październiku
Byłam tam na weselu,lokal i obsługa super:)
Robiłem tam imprezę i jest naprawdę miło i solidnie. Z właścicielką można się dogadać w każdej sprawie, a z pytaniami dzwonić nawet w nocy, jak ja to robiłem :) Do nagłośnienia i jedzenia też nie mam najmniejszych zastrzeżen.
byłam tam na weselu obsługa miła jedzenie bardzo dobre duże porcje jak dla mnie miejsce godne polecenia
Bylem tam na weselu w zeszlym roku i wogole nam sie nie podobalo.
zimne jedzenie, obsluge trzeba bylo prosic kilka razy zeby przyniosla sztucce, ogolnie brod na stole, nie polecam.
Bzdura jakaś...Bardzo dobre jedzenie, dobra obsługa. "Ziemiańska" się do Venus nie umywa.
bylam tam na weselu i zdecydowanie nie polecam!!!podawali jedzenie z półmetku ktory jakas szkola miala dzien wczesniej.trzebabylo sie prosi zeby gosciom podali herbate badz kawe......
Nie polecam Venus, obsluga nie mila i nie uprzejma a wedlug mnie to bardzo wazna rzecz.
tak to prawda, oszczędzają na czymś się da
jakto przecierz tam jest czysto , jedzenie ciepła i dobre a nadodatek to jak chcesz sobie przynieść sztućce to idziesz do kuchni i muwisz wtedy ci odrazu dadzą
nie zgadzam się z tą opinią. jest tu miło i przytulnie.
bardzo polecam jedzenie bez zarzutów obsługa miła. właścicielka bardzo fajna osóbka da sie z nią dogadać w każdej sprawie
bylam tam na 18 znajomej, jedzenie dobre, aczkolwiek w daniu goracym, kotleta bylo najwiecej a ziemniakow mniej niz surowek.