jo to tam sie po lokalach nie wluce bom porzundny.Nazre sie kartofli z mlikim i nic mi wiency nie trza.A te kobicine,te wlascicielke to moge wynajunc do robociny jak po swintach trza byndzie gnoj na pole wyrzucac.
Stanowczo nie polecam na organizację małego przyjęcia - ok.20 osób. W moim przypadku po zadatkowaniu (wypisany zadatek) i "zaklepaniu" terminu i sali - na ok tydzień przed przyjęciem weselnym okazało się, że "znikneliśmy z organizera" - czyli sala poszła pod większe przyjęcie... Na szybko zorganizowano nam salę w budynku obok - w małym biurowcu, pierwszy raz coś takiego przeżyliśmy, mieszkamy w centrum Polski i nigdy nie spotkaliśmy się z takim "nieprofesjonalizmem". Kontakt z właścicielką na początku bez zarzutu- po fakcie stwierdzonym unikała z nami kontaktu (był w zastępstwie mąż)- mimo dodatkowego Rabatu ze strony Właścicieli z mojej strony duży negatyw . Nieczysta gra, pozostałym mi po tym wydarzeniu DUŻŻŻŻY NIESMAK- także ja NIE POLECAM.
Jeśli kurczak smakuje jak pizza, to nie mogło być pyszne! To jakieś gówno, a Ty pewnie masz z 15 lat skoro tak porównujesz dania!
No tak sala do kitu i nie da sie dogadać
lokal taki sobie, szału nie ma, jedzenie może być
Po przeczytaniu wszystkich ocen o '' Venus '' uważam że niektórzy , przesadzają z tą krytyką ...
Byliśmy na weselu mojej chrześnicy i uroczystości weselnej w restauracji Venus . Posiłki smaczne i niczego nie brakowało na stołach , obiad był pyszny i inne potrawy. Obsługa ....dbała o stoły i gości...
Impreza trwała do samego rana .
Hotel to piękna spawa nad salą , można wejść na szybki prysznic odświeżyć się , i do zabawy..
Gdzieś tam wyczytałem że brak łazienek ,,,,,chyba ktoś za długo przebywał przy stoliku ,,Szwedzkim'' przy beczułce z dobrym trunkiem .
Mógł później nie dowidzieć łazienek i prysznica.
Ogólnie jest tam FAJNIE i przytulnie , jest parking ..
Podziękowania dla... Pana ....za pomoc w zawiązaniu krawata.
Pozdrawiam ....obsługę restauracji ,,Venus''
Gość z rodziną .
Polecam bardzo,mielismy latem 18-stke corki,impreza byla wspaniala,jedzenie,obsluga bez zarzutu,sale mielismy na gorze,bardzo milo bylo!
Wiecie czy organizuje ktos tam sylwestra?
My byliśmy raz i więcej nie pójdziemy. Było prawie dwieście osób co jak na tą salę o wiele za dużo. Ciasnota i ścisk. Poza tym było ok. Jednak ten mankament wystarczył byśmy więcej tam nie poszli na Sylwestra.
jedzenie mają tam dobre,byłam na weselu i na urodzinowej imprezie i co do jedzenia to się nie mogę przyczepić
Można zrozumieć jeśli ktoś powie ,iż zespól nie porwał go do tańca -rzecz gustu ,ale mało jedzenia to obrażliwe zwłaszcza że dwa dania po kolei były naprawdę ciekawe i mięsne na dodatek do tego prosiaki dwa podawane już o godzinie 22 i przystawki stół pełen owoców i sery każdy na pewno znalazł coś dla siebie to niesprawiedliwa opinia i bardzo krzywdząca byłam więc wiem co piszę i na dodatek nie jestem rodziną
kiedys mieli z cukierni u ani pewnie teraz tez, dobre ciasta, ogolnie dobre dania.
ciasto napewno jest z cukierni ja polecam wenus dobrze sie tam bawie zawsze jak jestem na imprezie
restauracja nawet ok ale obsluga to jest najgorsza w miescie jak nie panie kolo 50 tki to wychudzone paskudy ale widocznie wlascicielce nie zalezy na dobrej opinii
witam witam bylem na inprezie ostatnio bylo milo bardzo fajnie a co do zmiany zalogi to sa zmiany i to konkretne tych malo atrakcyjnych pan nie ma lub na urlopie byly niezle laski polecam jest na co popatrzec a ktora to ta jedrna pani