Byłem ,widziałem i stwierdzam że to teraz chyba najładniejszy lokal łącznie z tzw obejściem.Panią Jolę znam wiele lat,to osoba bardzo roztropnie stąpająca po ziemi ,kulturalna,pracowita nic ująć nic dodać.Mój znajomy tzw "filmowiec weselny" twierdzi że lepszego żarcia w mieście w żadnej knajpie nie ma.Pozdrawiam właścicielkę.
Tak na pewno dobre normalne Bałtowski Zapiecek to ma dopiero źarcie.A nie w Venus to samo jedzenie od 10 lat.prosze was.
Ale Bałtowski Zapiecek jest w Bałtowie. Poza tym wątek dotyczy Venus.
Jedzenie w Venus wcale nie jest słabe.Może tam nie znajdziemy kuchni śródziemnomorskiej,azjatyckiej czy tureckiej,ale to co serwują jest w smaku bardzo dobre.Mieliśmy tam przez kilka lat z rzędu imprezy firmowe i wszystko było bardzo smaczne i świeże.Ilość tez powalała, nie do przejedzenia. Gdybym miała organizować imprezę rodzinną to z pośród wszystkich lokali w Ostrowcu i okolicach wybralabym właśnie Venus, a mam porównanie ponieważ w wielu lokalach bylam na różnych imprezach okolicznościowych.
Właśnie wybieram się do prestiżowej Restauracji Akademia w Warszawie na dobry obiad z 2 dań + deser za 60 PLN. Zabieram rodzinkę i będziemy delektować się niezwykłym menu tradycyjnej polskiej kuchni z sezonowymi składnikami. Po prostu wyśmienicie! Słyszałam, że panuje tam niezwykła atmosfera i doborowy smak. Chyba nie znajdziemy tego, gdzie indziej?
No i? Co to ma do venusa? Nic tylko chciales blysnac? Pogratulowac.... Nie zapomnij zdjec wstawic na fb bo jeszcze za malo osob sie dowie.
w venusie jedzenie takie se..nic nadzwyczajnego chyba ze zupa z dyni jak ktos lubi
:)tosiami ale błysnęłaś ...
Moją zaś ulubioną restauracją w stolicy jest Bubbles. Czy ktoś z was może tam był już w tym urokliwym miejscu? Jak nie, to polecam. Ja sobie cenię jakoś, a tam można zjeść potrawy na wysokim poziomie, aromatyczne i świeże. Co fajne można się skusić również na kieliszek markowego wina czy szampana. Polecam.
tosiami błysnęłaś grubiaństwem niczym flesz z dobrej lampy błyskowej,jadąc do stolicy na rogatce miasta nie zapomnij dać buzi cygance co na Ciebie czeka. Restauracja Venus ma najlepsza opinię w naszym pięknym Ostrowcu a Ty nie siej złowrogiej propagandy i nie zapominaj skąd Ci nogi wyrosły i sprawdż czy słoma z butów Ci nie wyłazi bo wstyd i wiochę pokażesz w stolicy
To wybierz się do Imperium i porównać ją w tym roku zaliczyłem dwie imprezy i zdecydowanie ten drugi lokal mi przypadł o niebo lepiej do gustu.
Jestem w trakcie poszukiwania sali i myślałam o VENUS, ale po rozmowach z dwoma zespołami weselnymi chyba zrezygnuję. Wszyscy mieli złe zdanie o współpracy z orkiestrą, szczególnie na początku wesela. Coś tam chyba musi być na rzeczy skoro zespoły nie polecają tego lokalu.
Bzdury. Co ma zespół do sali? U nas na przyjęciu był zespół spoza Ostrowca, z dużego miasta wojewódzkiego i nie mieli żadnych zastrzeżeń. Nie piszcie głupot
Zespół ma bardzo dużo do sali. Jeśli obsługa nie współpracuje z zespołem to na weselu robi się chaos.
zespol ma dużo powiem tak po przebudowie strasznie zepsuli akustycznie lokal dźwięk się klebi dudni i odbicia sa takie ze ciężko to dobrze naglosnic chodzi o dolna sale