Dziekujemy za przygotowanie przyjecia z okazji chrztu.Potrawy byly bardzo smaczne ,ciasta wysmienite ,tort nie tylko pyszny ale tez pieknie przybrany ,wszystko podane na gustownie udekorowanych stolach.Mila obsluga .Wlascicielka to przemila bardzo profesjonalna osoba.
miałem tam wesele w tamtym roku i z czystym sumieniem mogę polecić. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie i co ważne bardzo dużo. Właścicielka fajna kobitka, można się z nia dogadać w każdej sprawie. Pokoje dla gosci czysciutkie. Apartament dla nowożeńców gratis. Jedyne co mi przeszkadzało to magazyny dookoła. Poza tym super.
Teraz już jest ogrodzenie więc magazyny nie będą straszyć..
rowniez mialam tam weselicho ale oszukala nas na wstepie o 200 zł a pozniej po przyjezdzie do domu podliczylismy sobie sami wszystko na spokojnie i oddzwonilismy do włascicielki i przepraszała nas za błąd...ale kazdemu sie czasem zdarza.
i komu wierzyć? tym co są za, czy tym co są przeciw? chyba najlepiej sobie. rozmowa z właścicielem już dużo mówi ; -)
obsługa miła ale strasznie ciemno na sali
byłam na kilku imprezach w różnych lokalach w ostrowcu -Venus moim zdaniem najlepszy lokal jedzonka pycha,obsługa miła.
a jakie sa tam ceny? chodzi o romantyczna kolacje we dwoje..
Stanowczo nie polecam na organizację małego przyjęcia - ok.20 osób. W moim przypadku po zadatkowaniu (wypisany zadatek) i "zaklepaniu" terminu i sali - na ok tydzień przed przyjęciem weselnym okazało się, że "znikneliśmy z organizera" - czyli sala poszła pod większe przyjęcie... Na szybko zorganizowano nam salę w budynku obok - w małym biurowcu, pierwszy raz coś takiego przeżyliśmy, mieszkamy w centrum Polski i nigdy nie spotkaliśmy się z takim "nieprofesjonalizmem". Kontakt z właścicielką na początku bez zarzutu- po fakcie stwierdzonym unikała z nami kontaktu (był w zastępstwie mąż)- mimo dodatkowego Rabatu ze strony Właścicieli z mojej strony duży negatyw . Nieczysta gra, pozostałym mi po tym wydarzeniu DUŻŻŻŻY NIESMAK- także ja NIE POLECAM.
ja mam tam we wrzesniu wesele,i jak na razie jestem z wszystkiego zadowolona.byam tam juz na kilku imprezach i zastrzezen nie mam.wiec POLECAM:)
ja bylam tam u wujka na weselu.Super jedzenie.a szczegolnie piers z kurczaka z serem papryka i pieczarkami:) smakowalo jak pizza..pyszne.tylko lokal troche niski.jak podrzucali pana mlodego do o sufit sie odbijal. i polecam zespol muzyczny salsa band z lublina.przepieknie graja.dlugie terminy..ale warto. zobaczcie w gogolach jak p.Aneta spiewa. zespol salsa band z lublina.
p.Aneta w kosciele spiewa rozniez Ave Maryja.
Wszystko jest kwestią dogadania sie a nie jak to pozniej marudzenia ze to i tamto
Po przeczytaniu wszystkich ocen o '' Venus '' uważam że niektórzy , przesadzają z tą krytyką ...
Byliśmy na weselu mojej chrześnicy i uroczystości weselnej w restauracji Venus . Posiłki smaczne i niczego nie brakowało na stołach , obiad był pyszny i inne potrawy. Obsługa ....dbała o stoły i gości...
Impreza trwała do samego rana .
Hotel to piękna spawa nad salą , można wejść na szybki prysznic odświeżyć się , i do zabawy..
Gdzieś tam wyczytałem że brak łazienek ,,,,,chyba ktoś za długo przebywał przy stoliku ,,Szwedzkim'' przy beczułce z dobrym trunkiem .
Mógł później nie dowidzieć łazienek i prysznica.
Ogólnie jest tam FAJNIE i przytulnie , jest parking ..
Podziękowania dla... Pana ....za pomoc w zawiązaniu krawata.
Pozdrawiam ....obsługę restauracji ,,Venus''
Gość z rodziną .
wsztstko ok ale ta sala strasznie nisko sufit kojarzy sie z piwicą jakąs mi
mnie sie nie podoba sala b.ciemna i troche czuc taki dziwny zapach.
Polecam bardzo,mielismy latem 18-stke corki,impreza byla wspaniala,jedzenie,obsluga bez zarzutu,sale mielismy na gorze,bardzo milo bylo!