Witam wraz z żoną miejiśmy mieć okazje być tydzień temu na weselu jesteśmy badzo zadowoleni obsługa badzo miła dbała o gości i stoły niczego nie bakowało.Posiłki badzo smaczne i było do dosyć dużo.było fajnie i klimatycznie co najważniejsze jak gorąc na sali.Pozdrawiamy i polecamy.
rodzinka broni swego lokalu pewnie syn nie spal i skrobal lub synowa
Nie jesteśmy żadną rodziną!!!poprostu gościliśmy tam na weselu i nam się podobało więc wyrażamy swoją opinie!!!
co za zenada niby nie rodzina ale jesli tylko ktos napisze negatywna opinie to ta od razu znika z forum niby wszystko tam takie super ale nikt tam dlugo nie popracuje swoj chwali swego wiem
jak sie ma taki lokal to i uklady rozni ludzie imprezy robia a potem kontakty sie wykorzystuje zeby to iowo z forum usunac i uznac za naduzycie ale swoich poczynan wobec ludzi sie niewidzi to nie naduzycie TO ZYCIE
Wrogu nowobogackich,nie wiem czy masz racje z tymi układami etc,ale nowobogaCKI,jest nazywany tak od szybkiego bogacenia się,stania się nowym bogaczem,a nie z dziada pradziada.To też życie...
ale sie usmialem wlasciciele sa bogaci niby od zawsze ni moge boki mnie bola od smiechu bogaci z dziada pradziada kon by sie usmial wzbogacili sie na ludzkiej krzywdzie
chyba ktos z personelu zostal wyrzucony i obrzuca blotem:P kto by wypisywal ze nikt tam dlugo nie popracuje a rodzina przypisuje sobie pozytywy :D ojojojoj skoro zotales/las wylany/a to bynajmiej nie pisz bzdur. Lokal zmieniony, wystrój teraz b. ladny w porownaniu do poprzednich lat, jedzenia duzo, na zewnatrz tez fajnie, oswietlenie itp.
Polecam :)
My dziękujemy p. Joli za przepyszny tort weselny.Naprawdę polecamy wszystkim.
bylismy ostatnio na weselu .Naszym zdaniem lokal przereklamowany jedzenie normalne dla nas bez rewelacji.
Idąc takim tokiem myślenia to wszystkie lokale są przereklamowane. Według mnie Venus jest Ok.
Ja w każdym razie, po tym co tu czytałem, muszę tam iść. Po prostu muszę.
jak mozna byc wylanym z pracy nie majac umowy hiiiiiiiiiii nie pracowalem tam i nigdy nie bede bo wydaje mi sie ze czasy niewolnictwa juz dawno minely a tak wogole to widac ze prawda w oczy kole
witam witam miałem okazje być ostatnio gościem tej restauracji jestem nieco zesmaczony gdyż jedzenie było wyśmienite sala tez bez zarzutów miła atmosfera ale co do licha z tą obsługą porarzka mi to obojętne ale ubaw był niezły wiem że nie mi oceniać ale ..............śmieszne to strasznie pozdrawiam wlaścicielke lokalu
ciasta sa z agory czyli od wlascicielki ciasta lux
Po to jest forum aby móc pisać, i inni mogli się z tym zapoznać, co zrobią to ich sprawa ale faktycznie moja rezerwacja sali została wystrzelona w kosmos, jeśli komuś nie odpowiadała niska liczebność gości to mógł odmówić rezerwacji, wspominam to ze zgrozą do dnia dzisiejszego .... koszmar
witam serdecznie dziekuje za cudownego SYLWESTRA było cudowie lokal jedzenie i obsługa na najwyrzszym poziomie