najleprze bale sylwestrowe są w Smykowie w resteuracji Gościna gorąco polecam.justyna.
Wcale nie najlepsze.Wszystko zależy od towarzystwa, muzyki i wielu innych czynników.
czy ktoś sie orientuje gdzi enp są sylwestry z kuligiem i ogniskiem??
Na kulig to nie wiadomo czy warunki będą.Musi być śnieg a z tym w ostatnich latach ciężko.
mogę jakieś namiary prosić na bieszczady???
na tą dębową wole też ??
Fajny klimat i widoki i Lidzia spoko jest ale tylko dla tych którzy zasłużą.Ma kobita głowe do interesu grałem na Boksycce u niej trochę imprez na Smykowie tez ma kobita głowe do interesu to co robi naprawde podziwiam .
sylwester w Jacentowie 250 od pary i wsio na stole opłaca się
Najlepszy sylwester w Goździelinie:) polecam
Ja byłem w tamtym roku na sylwestrze Goździelinie i musze przyznać że bardzo mi się podobało mieli bardzo fajną muzykę a to podstawa udanego sylwestra, dużo jedzonka no i zgraną ekipa 250 od pary w tamtym roku a w tym nie wiem jak będzie
Koleżanka wyciągnęła mnie w zeszłym roku na Sylwester w Pieniny , dokładnie w Krościenku. Mają pokoje 1,2 ,3 i 4 osobowe. Wyposażenie podstawowe, ale za to niedrogo. Są tam źródła wód mineralnych, można skorzystać z wyciągu narciarskiego i spływu
przełomem Dunajca. O tej porze Dunajec jest bajeczny, klimat niesamowity i było po prostu świetnie. W tym roku też się tam wybieram tylko w większym gronie. ofertę można znaleźć na sylwestrowy.pl
Jesli chodzi o sylwester pod jarem w Baltowie to bylam w tamtym roku. bardzo fajnie byloobsluga wporzadku i na stolach duzo jedzenia do tego dawali 05l wodki.polecam
Również polecam sylwestra w Bałtowie pod Jarem .Mieszkam na śląsku i chociaż jest daleko to warto było.Wspaniała obsługa ,dobra orkiestra,super jedzenie ,ogólnie było super. Ela
Ja byłem pod Jarem w bałtowie polecam.