widzisz Ewelina,to sa skutki nie przemyślanego do końca zapytania,brak konkretów doprowadził do śmiesznych odpowiedzi,nie wyłączając i mojej,a nawiązując do miejsc niech się młodsi wypowiedzą,ja nie bywam teraz na takich imprezach.
Ja postaram się przespać, bo to zawsze smutny wieczór dla mnie ....
uwazam ze udane imprezy sa w remizach strazackich:-)
kochana, podrzucilas taki temat , ze jak tego nie sprecyzujesz to zawalimy Cie propozycjami..
no nie widzę niestety żadnych konkretnych propozycji, nawet kiedy temat nie jest sprecyzowany:(
...poza tym to chodzi mi o Sylwestra w Ostrowcu (może hotel Gromada) ale nie jestem pewna:/... Słyszałam że
wyremontowali ten Pałacyk za IV LO i że organizują tam Sylwka, ale nie wiem czy się zdecydować.
wiesz ja nie wiem gdzie iść ale tak z ostatnich lat to polecam poczekać jeszcze troszke napewno zaczna sie ogłaszać jeszcze andrzejki spokojnie poczekaj
Czy wymieniają gdzieś klocki(kostki)
w stopie nogi bo mnie drą.Jag by
wymienili to sylwester bym zaliczył.
już mi się troszkę odechciało tutaj zaglądać :/.........czyżby to tacy byli prawdziwi Ostrowiacy???
Poczekaj do początku grudnia wtedy ruszy się coś w temacie. I nie zrażaj się do nas ta banda ostrow(odpowiednia końcówka) to już taka jest.
Próbowałaś znaleźć info na stronach internetowych Gromady, Panoramy itd?