ale na taka impreze o jakiej piszesz, chodzi sie zazwyczaj w parach, podejrzewam ze masz partnera do hulania, wiec ..niech on troche poszuka, najwazniejsze zeby bylo fajne towarzystwo-tj.znajomi z ktorymi sie taka sylwestrowa nocke dzieli...jak sie juz skrzykniecie, to niewazne gdzie:-)palacyk, remiza, lysica-Gromada, czy jakas podstawowka..jeszcze chwile i pewno beda sie reklamowac..
my tu naprawde staramy sie wszystkim doradzac:-), ale chyba ..do tych "malo tanczacych"nalezymy:-)
malo tanczacy bylo w cudzyslowie..starzy my som.a tak z reka na sercu kiedy ostatni raz tanczylas hm?a sylwki , hm?co do lepienia garnkow chyle kapelusza;-)o spiewie(i rymowaniu........)przy lampce naftowej nie wspominajac, w ogole uzdolniona bestia jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum chyba zchodzi na psy... Jezeli ktos sie o cos pyta to chyba nalezy podac odpowiedz na pytanie a nie rozpisywac sie o pierdo**ch.
Tak wiec jak chcecie miec dobre forum skoro nie umiecie o to zadbac?
To wasz wybor jak ta strona ma wygladac, jezeli ktos szuka sylwestra a ma przeczytac 3 STRONY glupich komentarzy to powodzenia!!
Sylwka mozna szukac w Gromadzie / tym hoteliku kolo LO / w chreptowiczu cos na stolowce, o ile jeszcze sie tym zajmuja. Najlepiej w te miejsca podjechac i sie zapytac.
Pozdrawiam
Fora maja to do siebie, ze czasem ludzie żartuja.....Nikt przecież nie był nieuprzejmy czy chamski. Jeśli ktos chce, może wskoczyć sobie na jekieś forum w IPN, PAN......
Też kiedyś uczyłam się lepić garnki - caaaałkiem serio ;)
do mrugalka :
mój partner płaci a ja szukam!!! chyba dobry układ!
suuuper:-))))))
tak trzymac:-)
zycze udanej imprezy!!!!!!!!!!!!!