polecam nowy hotel red na kuźni fajny naprawdę!!!pełny prestiż tyle że 450 zl,ale skoro to nie gra roli! a i gra tam chyba najlepszy zespół w ostrowcu "sukces bend" zwani również adamusy, hotel gromada ? nie wiem? ten lokal chyba już zakończył swój żywot w ostrowcu! słyszałem że w restauracji venus co roku jest fajnie, a pałacyk za liceum PRZECIEŻ TO TRUPIARNIA JEST!!! hotel po szpitalu gruźliczym a restauracja po kostnicy!!! przecież to masakra jakaś jest, słyszałem że tam straszy podobno
Mam akurat całkiem inne zdanie - uważam że Red to typowa "Czerwona Oberża". Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Fatalne żarcie i w dodatku mała micha. Ładna duża sala ale bez nastroju - podobno sylwester to totalna klapa!
DO Eweliny:))
JA proponuje wichrowe wzgórza okolica ostrowca slyszalam ze jest fajnie. W sumie to sama nie wiem co wybrac ale juz troche sie zorienotwalam wiec moge cos napisac. Na przeciwko wichrowych tez jest jakas fajna miejscowka. Victorie odradzam bo trzeba wszystko wlasne organizowac;p No i ten red hotel nowy wiec pewnie drogo tam jest... Na kuźni jest jeszcze palacyk mala sala do tanczenia wiec odradzam poza tym bardzo dobre jedzonko hehe to tak dla smakoszy :D w sumie latwiej cos znalezc w okolicy niz w samym ostrowcu bo w nim albo speluna albo drogo ;p
kolego powiedz mi o co chodzi ze w victorii trzeba wszystko samemu organizowac ??
bo nie rozumie...
w tym roku bylismy tam na sylwestrze i bylo super zabawa i wysmienita kuchnia...
Jedynie gdzie jest spoko i mozna dobrze się pobawić to Perspektywy9 polecam)
Co jest na tym rynku???
Był ktoś na sylwestrze w Bałowie - zajazd pod jarem?