Czesc.
Chcialabym spytac gdzie mozna fajnie spedzic Sylwestra w Ostrowcu?
chodzi o jakas zorganizowana imprezke,z mlodymi ludzmi i fajna muzyka:)
Ktos sie wybiera? ktos cos wie?
Z gory dziekuje:)))
Zarąbiście jest w venus byłam w zeszłym roku tam. Naprawdę polecam bo warto, stoły od jedzenia się uginały i orkiestra też super grała w ogóle to ludzie świetnie się bawili a ochrona nie miała tam roboty bo wszystko przebiegło bez burd i bijatyk.
A ja się wybieram do Pasji. Byłam w tamtym roku i było super!
czy drogo tam jest?jeszcze nie słyszałam o tym lokalu, ale po zdjeciach widac, ze jest ładnie to moga sie cenic
Swietnie:)
dzieki za odpowiedzi,trzeba bedzie cos wybrac bo czas goni...
:))
tylko nie novum!!! Odradzam szczerze. Byliśmy w zeszłym roku i to był nasz najgorszy sylwester. Pełno ludzi,że nie dało się tańczyć a ściany były mokre, bo klimatyzacja nie dawała rady. NIE NIE nie polecam
nie wiesz w jakiej cenie bedzie w tym roku sylwester w wenus, czy sa jeszcze wolne miejsca i jaka kapela tam grywa
pozdrawiam
zadzwoń sobie do Venus,szybciej, pewniej a nie zadaj zbędnych pytań.Pomyślunku trochę przydałoby się.Jak się dowiem to ci powiem!!!!!!!!!!!!!!!
W Venus za parę w tym roku biorą 360zł a czy są wolne miejsca i jaka kapela gra to nie wiem.
polecam wichrowe wzgorze naprawde jest spoko
Tylko mam pytanie. Dlaczego w reklamują się że gra u nich zespół Orion skoro nawet tu można wyczytać, że ten zespół gra w Venus. Chyba że w Ostrowcu są dwa zespoły o tej samej nazwie to proszę o wyjaśnienie.